6. Hafta hamilelik

Evet cunku bende de oyle oldu bi hafta once gitmistim

3 Beğeni

Benim de haftaya cuma 7 haftalik olaacak insallah aramizda galiba ya bi hafta var ya da gunler var

3 Beğeni

5 +2 deyim ben de merhabalar​:blush: 3 gün sonra ilk kontrolüme gideceğim :blush:

3 Beğeni

Hayirli haberlerle canim :heart:

1 Beğeni

Merhaba hayırlı olsun evet normal bende kese bile gozukmemisti :slight_smile: 7. Haftada herşeyin gördük duyduk

2 Beğeni

Ben suan 5+4 üm haftaya cuma 6+4 olcam evet aramızda 3 gün var :smiling_face::pray:

2 Beğeni

İnşallah teşekkür ederim :pray::smiling_face:

2 Beğeni

Bakalım haftaya inşallah güzel geçer bizde gösterdi keseyi herşey için şuan iyi ama 10 gün bekleyelim demişti :smiling_face::pray:

3 Beğeni

Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :heart::palms_up_together:t3:

2 Beğeni

İnşallah teşekkür ederim sizinde inşallah :pray:

2 Beğeni

Teşekkür ederim :palms_up_together:t3:

1 Beğeni

Merhaba @Sevtap hoşgeldiniz :bouquet: benim de 6. Haftada göründü randevunuzu beraber bekleyelim :smiling_face_with_three_hearts:

Teşekkürler hoşbuldum​:smiling_face::pray:

Ay haftalarimiz günlerimiz aynı ben de aynı gittim keseyi gördü ama kalp atışı ya da bebek için 15 gün sonra dedi haftaya cuma gidicem ben de :smiling_face:

2 Beğeni

Benimde kese gözüktü tekrar gidicem cuma günü ay hayırlı şekilde görmek kucamıza almak nasip oşsun​:smiling_face::pray: cuma günü 6+4 olcaz :pleading_face::anatomical_heart:

3 Beğeni

Teşekkürler​:pray:

Benim de cuma gunu 7+4 olacak

2 Beğeni

Bende aynı durumdayım 6+5 olduk ultrasondan kakp atışı görünmedi,bize de 10 gün sonra gel dendi. Sabırsızlıkla randevu günümü bekliyorum İnşallah alırız bu güzel haberi :relieved:

2 Beğeni

İnşallah :smiling_face::pray:

1 Beğeni

1 hafta var aramızda sağlıkla bütün anneler kucağına alsın :pray: inşallah