Merhaba hanımlar yine boş hayallerle karşınızdayım 500 bin dolarınız olsa ne yapardınız?
10 bin diyecektim ona ev bile alınmıyor
Evimi taşırdım yatırım yapardım
Toki borcumuzu kapatır, arabamızı ford ranger modelle değişir arkasına da bi tane karavan alırdım. Tokiyi kiraya verip kimsenin bilmediği herkesten uzak bi köye müstakil bi eve çiftçi olarak taşınırdım. Para bu kadarına yeter mi bilmiyorum ama hayalim bu.
Sen ne yapardın @Cansu
Guzel bi tatil yaparim degisik ulkelere giderdim
Senin karavana para yetmedi yalnız türk parası ile 2 milyon yapıyor gelen kiradan gelen para ile karavan parası birikir neden çifçi olmak istiyorsun
Göz hakkı diyip yarısını eşime verirdim. Kalanı ile kıbrıs’tan yazlık alırdım. Keşke 200 bin deseydim para yine hemen bitti bu kadar para gerçek mi diye önce biraz hesapta bekletirdim
@cansu çok güldüm valla paranin adı var ama tadı hiç yok malesef 100 bin dolar püf diye uçtu gitti hayal bile kuramadan
YouTube da takip ettiğim atik ailesi diye birileri var çadır kuruyorlar sürekli farklı yerlerde yaz kış kar yağmur hiç fark etmiyor benimde hayalim o çocuklar büyüyünce eşimle sakin bir hayat öyle çadır kurup sobanın başında oturalım sürekli farklı yerlere gidelim ama tabi o para yetmez sanırım daha çok olması lazım
Daha hayale baslar baslamaz bitti para az geldi daha yok muuu
cansu parada cimri davranmış batı 500 bin dolar olaymış
Toyota Hilux alırdım direkt Çocuklarımla rahatça dağ, bayır, çayır gezebilirdik. Şehir şehir gezerdik
Kimsenin kafama kakmadan oturacağım bir ev alirdim birde çocuklarımın gelecegi icin onlarin adina birer miktar bankaya para yatirirdim geriye kalirsa ayagimizi yerden kesecek bi araba alırdım
Tamam kızlar 500 bin dolar olsun @2cocukannesi @ezgi-y
Ehliyetin var mı arkadaşım miktarı çoğalttık yoksa sana bi sürücü kursu açayım mı
@Funda miktarı arttırdık senin hayaller gerçekleşiyor
Hayalimize bile para yetmiyor nasıl iş arkadaş
Doğayı ve doğal olan herşeyi çok seviyorum umay da hep toprakla iç içe büyüsün istiyorum bişey yetiştirmek onu gözlerimle büyüme aşamalarını görmek hrp çok heyecan veriyor bana o yüzden çiftçi olmak istiyorum. He bide hayvanları da çok severim param olsa mandıra bile açmayı çok düşündüm