Hahah hesapta bekletme olayı çok iyi
Neyseki bugün de yüzümüz güldü sağolasın arkadaşım
Ahahah ehliyet yok Eylül’ü büyütüp alacağım inşallah, sonra beni kimse tutamaz
Teyzemin mandırası var, çok çalıştım orda
Hayalim kücük de olsa bir çiflik evi tavuklar inekler ördekler kendin ek kendin yee cocuklarda öyle bi yerde büyüsün isterdim o kadar param olsa hemen bu projeyi hayata gecirirdim esimde cok istiyor bunu köy hayatini cok seviyorum inek sagmasini falan toprakla uğrasmayi arabayi da degistiririm küçük isimi görecek bir araba alirim onun yerine hayalimi anlatirken bile icim acildi ohh beee sagolasin canooo @Cansu
Hayaller benzeerr umarim bir gün gercek olur
Ayy inşallah çok amin
500 bin dolar da mi yetmedi kızz 13 milyon yapıyor. Valla bana yetti arttı
Senin benim yerimde olman lazımmış. Tarla bu yıl boş kaldı. Bence çifçi olmak yorucu. Doğum egzersizi olsun dedim ot yoldum ama bir sürü böcek çıktı. Fare yılan desen gani. Yaz aylarında komşular gübre atıyor. Deniz kokusu koklamak varken b*k kokluyoruz hiç iş değil.
Bende tarla çok ne zaman isterseniz buyrun gelin odun semaverinde çay içer hamama gideriz
Hayat pahalı
Gerçek hayatta 13 milyon bir arada görmüşüm gibi
Milli piyango bile bu kadar para dağıtmıyor
İnsan şehirde köy hayatını köyde şehir hayatını özlüyor. Ama ben ikisini de ömrüme yarı yarı sığdırmış biri olarak kesinlikle şehirde yaşamayı tercih etmem. Dediğin gibi yorucu bi yaşam olucak belki ama beynim yorulcağınq bedenim yorulsun diyorum. Keşke yakın olsaydık hep gelirdim sana yardıma
Yaşamak neye yarar hayaller de olmasa be cansu
Önce borcumuzu kapatıp sonra kendi evimiz yok diye Ev alırdım,araba alırdım,dükkan açardım. Birde atları çok severim at çiftliği alırdım.)) Birazını bankaya yatırırdım. Geri kalanıylada yetimlere yardım yapardım.))
Ayyy ne güzel olur ne güzeelll
Mantıklı yatırım
Aramıza yeni katılan güzeller
Siz neler yapardınız bu parayla ?