5 haftalık hamilelik kasık ağrısı

Merhabalar , ben sahra 22 yaşındayım ve 5 hafta 6 günlük hamileyim sizlere bir konu üzerinde kafama takılan birşey danışmak isterim kasıklarıma arada ağrı vuruyor adet ağrısı gibi 30 -35 saniye sonra geçiyor sizce neden oluyor ? Teşekkür ederim iyi geceler

1 Beğeni

Hiç korkma içini ferah tut 8 9 haftaya kadar adet ağrısı gibi ağrı olur

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun

Hiç mide bulantısı , baş ağrısı yaşamıyorum böyle devam eder mi yoksa bebek büyüdükçe değişirmi?

Ne demek rica ederim

1 Beğeni

Bebekten değilde beta yükseldikçe mide bulantısı baş ağrısı yaşayabilirsin ben 7 haftayla 14 hafta arası mide bulantısı yaşadım sonrasında geçti çok şükür ama baş ağrısı ara ara yaşıyorum migren gibi aynı . Ama herkesin midesi bulanmıyo belki sende rahat geçirirsin

İnşallah dediğiniz gibi rahat geçiririm , biliyorum sizi çok sıktım onun için özür dilerim bir sorum daha olucaktı geçen hafta gittiğimizde bebiş kesede görünmedi , doktorum normal olduğunu ve bu hafta için haftaya gel bebeği görürüz dedi , yarın gidicem sizce bu hafta gözükürmü bebek

Hiç önemli değil ne istersen sor :blush: ben 5+6 haftalıkken gittim karından kese gözükmedi vajinal bakıldı kese göründü bebek yoktu sonra 7 haftalıkken gittim hem bebek hem kalp atışını duydum seninkide erken daha

Bide geç döllenme diye bişey var benimki 3 gün geriden geldi hep şimdi bir hafta öne geçmişiz

Çok şükür, Allahım bebeğinizede sizede sağlıklı ömürler nasip etsin . İnşallah ben görürüm yarın o kadar kafama takıyorum uyku diye birşey kalmadı

Hamilelerin duası kabul olur aminn diyelim :blush: iyi düşün iyi olsun biliyorum herseyi insan kafaya takıyo ama sen mutlu ol iyi olki oda mutlu olsun

Amin Allahım , teşekkür ederim sohbetiniz için Allaha emanet olun iyi geceler rahatsızlık verdiysem kusura bakmayın tekrardan

Bebek için yemediğim yemekleri , yapmadığım kahvaltıları yapıyorum sigarayı bile bıraktım

Allah rahatlık versin rabbim içinize ferahlık versin inşallah bebeğinizi kucağınıza sağlıcakla almayı nasip etsin

Hahaahaa anne olmak böyle bişey işte :joy:

Amin Allahım razı olsun bütün annelere nasip etsin sağlıklı bir bebek ve süreç içinde de bize​:smiling_face::smiling_face:

İçime kız doğuyor her yemekten sonra diyorum ki kızım bak annen senin için neler neler yiyor sende ye kızım sende beslen büyük kız ol :smile::smile:

Çok normal bu ağrılar ilerledikce de olucak rahim tutunma evresindesin 3 aydan sonra da buyume evresine gecince de ağrılar oluyor kanama leke olmadığı sürece korkma canim

Teşekkür ederim ayşe hanım bebek şuan daha tutunmamış mıdır? Ağır iş yapmamaya özen gösteriyorum korkuyorum biraz

Yaa ne güzel hissettiğin doğrudur belki bende kız hissediyorum minnoşumu :blush: