5 haftalık hamilelik kasık ağrısı

Kız hissediyorum ama hep şunu diyorum Allahım sen daha iyi bilirsin sağlıklı eli ayağı düzgün olsun cinsiyeti hiç önemli değil , Allah sizinde gönlünüze göre versin inşallah

Benim ilk çocuğum o yüzden hiç fark etmez kız erkek sağlıklı olsun da

Günaydın, Benim de ilk o yüzden kafama herşey takılıyor :smiling_face:

Doğuma kadar devam eder bu çünkü her aşamada farklı bişeyi merak ediyoruz

Evett haklısınızz

Siz bugün nü hastaneye gidecektiniz

Evet saat 2 gibi çok da heycanlıyım

Hadi inşallah gönlüne göre olur

Allah razı olsun , bide astım var bende heycandan nefesim tıkanıyo kalbim çarpıyo

Çıktıktan sonra hiç bişeyin kalmaz merak etme :blush:

İnşallaahh , allahım gönlüme sizinde gönlünüze ferahlık versin

Naptınız doktor ne dedi

Doktor iki tane kese gördü ikizim olucakmış:face_holding_back_tears:o kadar mutlu olduk ki pazartesi günü tekrar çağırdı yakın takip için gidicez

Bilmediğimden soruyorum bende 7 haftalığım baş ağrım var bu aralar acaba bundan mı oluyordur. Ve evet yerleşme döneminde olduğu içinmiş doktor da öyle demişti bana hafif kramplar giriyor ama geçiyor dinlenmene bak arkadaşım

Yaaa çok sevindim :face_holding_back_tears:. Çok mutlu oldum senin adına inşallah sürecin iyi geçer bebişlerini alırsın kucağına :smiling_face_with_three_hearts:

Baş ağrısı gebeliğin sonuna kadar ara ara olacak bişeymiş bende doktora sormuştum oda hormonlardan dolayı . Ben hiç ilaç içmiyorum onun yerine karanlık sessiz yerde uzanıyorum

Teşekkür ederim bende de bu aralar oluyor bende evde durmama bağlamıştım aslında günüm de kendime vakit ayırarak sevdiğim şeyleri yaparak geçiyor ama yine de oluyordu . Sağolun

Rica ederim . İnşallah ağrısız bi hamilelik geçirirsiniz :blush:

1 Beğeni

Merhaba bugün doktorum bana özellikle sordu kasık ağrın varmı ? Evet var dedim regli ağrısı gibi mi dedi yoksa daha ağırmı dedi bende sadece ayağa kalktığım zamanlarda saniyelik gelip gittiğini ve evet regli ağrısı gibi dedim çok normal olduğunu söledi içimi rahatlattı

Allah razı olsun valla bizde çok heycanlıyız fakat köpeğim bu durumdan biraz rahatsız kıskanmaya ve kendini sevdirmemeye başladı :smile:ters ters bakıyo sizde kucağınıza inşallah sağ salim alırsınız allahın izniyle