5 haftalık gebelik kese var bebek yok

5 6 haftalık gebelik kese var bebek görünmedi bu duru yaşayan var mı acaba

1 Beğeni

Alttan muayene ile bakildi mi

1 Beğeni

Canım bende aynı durumu yaşamıştım 5. haftada sadece kese göründü. 1-2 hafta sonra tekrar git gözükür bebişte. :smiling_face_with_three_hearts:

Bizim de 5. haftada kese göründü 7.ya da 8.haftada bebek bu durumu yaşayan çok var içinizi ferah tutun :pray:t2:

2 Beğeni

Yok alttan bakılmadı

Çok tesekkür ederim inşallah benimde öyle olur​:palms_up_together:

1 Beğeni

İnsallah canım ya ilk hamileligim bebegi göremeyince üzüldüm korktum

Daha çok erken bende 5 haftada kese bile görmemişti doktor. 6. Haftadan sonra keseyi de bebeği de gördük. Sonrasında da kalp atışı. Geç döllenmeden kaynaklı olabiliyor yani inşallah görürsünüz daha erken :smiling_face:

Sağolun gercekten içimi ferahlattınız :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Doktor son adet tarihine göre hesaplar oda 1 , 2 hafta fazla olabilir .bebek şuan 4 haftaliktir o sebeble bekle 2 hafta hem kese hem kalp atışı duyarsın .acele etme canim

Benimde 5 haftalıkta kese vardi bebek yoktu. 6+3 te bebek göründü. 1-2 hafta sonra gittigin zaman gözükür

Normalde adet tarihine göre hesaplandığında 6 haftalık ama doktor 4 5 haftalık dedi iki hafta sonra tekrar bakalım dedi

Umarım öyle olur benimde

1 Beğeni

Çok iyi anlıyorum benimde ilk gebeliğim her anım endişeyle geçiyor. Güzel düşünün güzel olsun ben 7. haftamda görmüştüm 6. haftada da görülmemişti bebek. Endişeye kapılmayın. Güzel düşünelim güzel olsun. :smiling_face_with_three_hearts:

@Hilaal selam aramıza hoşgeldin 5haftada keseyi gördüğüne sevin bitanem daha çok erken :rofl: bu hafta keseyi haftaya bebeği 7.haftdada lalbi duyarsın inş.

Biraz sabırsızım galiba​:grinning:tesekkür ederim

1 Beğeni

Allah razı olsun insallah sağ salim kucagımıza alalım bebeklerimizi​:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Ben 5 haftalıkken keseyi ve kalp atışını duydum şuan 6+4üm ilk gebeliğim düşükle sonuçlanmıştı şimdi çok şükür herşey yolunda. endişe etme bu kadar 7 8 haftalarda görende var belki seninki geç döllenmiştir canım

Doktorda aynısını solemis ufak daha gözükmez sen 2 hafta sonra tekrar git . 1 hafta sonrada çıkmayabilir 2 haftaya garanti çıkar .

Benimde ilk olduğundan çok bi bilgim yok tesekkür ederim