5 6 haftalık gebelik kese var bebek görünmedi bu duru yaşayan var mı acaba
Alttan muayene ile bakildi mi
Canım bende aynı durumu yaşamıştım 5. haftada sadece kese göründü. 1-2 hafta sonra tekrar git gözükür bebişte.
Bizim de 5. haftada kese göründü 7.ya da 8.haftada bebek bu durumu yaşayan çok var içinizi ferah tutun
Yok alttan bakılmadı
Çok tesekkür ederim inşallah benimde öyle olur
İnsallah canım ya ilk hamileligim bebegi göremeyince üzüldüm korktum
Daha çok erken bende 5 haftada kese bile görmemişti doktor. 6. Haftadan sonra keseyi de bebeği de gördük. Sonrasında da kalp atışı. Geç döllenmeden kaynaklı olabiliyor yani inşallah görürsünüz daha erken
Sağolun gercekten içimi ferahlattınız
Doktor son adet tarihine göre hesaplar oda 1 , 2 hafta fazla olabilir .bebek şuan 4 haftaliktir o sebeble bekle 2 hafta hem kese hem kalp atışı duyarsın .acele etme canim
Benimde 5 haftalıkta kese vardi bebek yoktu. 6+3 te bebek göründü. 1-2 hafta sonra gittigin zaman gözükür
Normalde adet tarihine göre hesaplandığında 6 haftalık ama doktor 4 5 haftalık dedi iki hafta sonra tekrar bakalım dedi
Umarım öyle olur benimde
Çok iyi anlıyorum benimde ilk gebeliğim her anım endişeyle geçiyor. Güzel düşünün güzel olsun ben 7. haftamda görmüştüm 6. haftada da görülmemişti bebek. Endişeye kapılmayın. Güzel düşünelim güzel olsun.
@Hilaal selam aramıza hoşgeldin 5haftada keseyi gördüğüne sevin bitanem daha çok erken bu hafta keseyi haftaya bebeği 7.haftdada lalbi duyarsın inş.
Biraz sabırsızım galibatesekkür ederim
Allah razı olsun insallah sağ salim kucagımıza alalım bebeklerimizi
Ben 5 haftalıkken keseyi ve kalp atışını duydum şuan 6+4üm ilk gebeliğim düşükle sonuçlanmıştı şimdi çok şükür herşey yolunda. endişe etme bu kadar 7 8 haftalarda görende var belki seninki geç döllenmiştir canım
Doktorda aynısını solemis ufak daha gözükmez sen 2 hafta sonra tekrar git . 1 hafta sonrada çıkmayabilir 2 haftaya garanti çıkar .
Benimde ilk olduğundan çok bi bilgim yok tesekkür ederim