5 haftalık gebelik kese var bebek yok

Öyle yapıcam iki hafta bekliycem inşallah görürüm kalp atışınıda duyarim tesekür ederim

Bende 6 haftalıkken gittim kese göründü bebek görünmüyor ama kese sağlıklı dedi dr geç döllenmede olabilir dedi birde adet gününe göre 6 hafta ama aslında bebek 5 haftalık oluyo görünmemesi çok normal dedi bende bekliyorum pazartesi 2 hafta olcak gittiğimde görebilirim inşallah

1 Beğeni

Benimde öyle 6 haftalık gebelik kese var kese boş dedi doktor 10 gün sonra gel dedi bekliyorum bende

Bende aynı durumdayım bekliyorum inşallah görürüz :palms_up_together:

1 Beğeni

Beklemek cok zor inşallah görürüz kalp atısınıda duyarız

Biraz erken baktırmışsın 7. Haftamda alttan baktı öyle gördük bebeği

Normaldir cnm 7.8 haftalık oldumu kalp atisini bile duyarsın bazılarında 9 haftalıkken anca görünüyor gec döllenme olabilir suan embriyo halindedir yeni yeni oluşmaya başlıyor :smiling_face_with_three_hearts::kissing_heart:

Hiç endise etme. Bebeğin sağlıkli sadecee biraz erken suan. Gorunmesi için

Evet sanırım erken davrandım

Teşekkür ederim​:smiling_face_with_three_hearts:

Tesekkür ederim bekliyorum bende umarım bida ki kontrolümde görebilirim

Ulturason kağıdın varsa bak orda nokta kadar kabarcık oluyor eğer varsa korkma yoksa da bir iki haftaya kadar geçer oraya sıkma canını bana da dediler dış gebelik olabilir diye ama şimdi 7 aylık hamileyim

Tamam bi bakayım teşekkür ederim Allah sag salim kucagına almayı nasip etsin

1 Beğeni

Evet canım ilk başta insan çok heyecanlı oluyor ve emin olmadan da rahatlayamıyor seni çok iyi anlıyorum ama bu hislerde geçiyor mide bulantısından dolayı hiç bir şey düşünemiyorum artık.

2 Beğeni

Ben 4+5 deyken hem bebeği hem keseyi görmüştük ama vajinal muayenede . Karın ultrasonu ile çok çok normal görünmemesi bu haftada birkaç hafta sonra belki bı bakarsın kalp atışıyla beraber bebegide görürsün :pray:

1 Beğeni

Bende de aynı durum var korkuyorum çok 5 hafta gebelik kese var kalp atışı dinlemeye 2 hafta sonra gel dedi doktorumuz

2 Beğeni

Korkma benim de basima geldi vajinal muayene yapildi goruldu bazen gec gorunuyor

1 Beğeni

Icini ferah tut bende oyleydim 7 +5 haftalikti kalp atisini duydum

2 Beğeni

Benim de öyle oldu. Bende endiselenmistim 10 gun sonra tekrar gel dedi doktor bana. Gittiğimiz zaman kalp atışlarını duyduk :slight_smile: korkmayin 6. 7. Haftada belli oluyor :slight_smile:

1 Beğeni

Korkmayın inşallah kalp atışını duyarsınız :cherry_blossom::pray:t2:

2 Beğeni