Darısı bekleyenlerin başına İnşallah ![]()
![]()
![]()
MaşAllah ne güzel
Rabbim herkese nasip etsin sağ salim kucağımıza alalm. Allah analı babalı büyütsün canım
Hadi gözün aydın olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah ![]()
Lohusaligin hayırlı olsun inşallah canım
En müsait zamanında doğum hikayeni bekliyoruz ![]()
![]()
Doğumun ve lohusalığın hayırlı olsun gözünüz aydın bebişini sağlıkla büyütmek nasip olsun inşaAllah en yakın zamanda #MUCİZEBEBEK uygulamasına bekliyoruz ![]()
![]()
![]()
Gözünaydın rabbim hayırlı evlat eylesin
Hepinize çok teşekkür ederim. İlk doğumum gece 05:00 gibi karnim ağrımaya başladı, sabah 09:30 da avuç içi kadar su gelince hastaneye gittik, hemen yatış yaptılar kendi sancilarim hastanede başladı biraz suni sanciyla desteklediler orda biraz siddetlenince açıklığım 6 cm oldu epidural anestezi yaptılar, epiduralden sonra sancılarım hafifledi ama ıkınma hissim vardı ebelerin ve doktorların talimatlarıyla yarım saatte kızımı 22:40ta kucağıma almış oldum, kesik çok az atıldı ama hissedilmiyor, zordu ama değiyor bu arada doğumum devlet hastanesinde oldu. Epidural hakkınız var sorabilirsiniz. Darısı bekleyenlerin başına İnşallah sağlıklı sıhhatli ![]()
![]()
Hayırlı olsun canım benim acaba epidural iğnesi vurduktan sonra dikis yaparken hissettin mi yoksa
Dikiş yaparken sprey sıktılar çok şükür çok hissetmedim, dikiş atarlarken sohbet ediyorduk
Ayy bana 6 tane attılar öldüm öldüm dikis doğumdan daha zordu dedim belki epiduralda hissedilmez başka sefere onu kullandırdım
Bende doğumdan sonraki gün onun acısını hissettim epiduralden mi spreyden mi bilmiyorum dikerken acı hissetmedim hatta rahim agzimda biraz yırtılma olmuş onu da diktiler. En zor kısmı sancı sureciydi
Hayırlı olsun canım. Rabbim olmayanlarada evlat nasip etsin![]()
![]()
Aminn
İnşallah
Doğum sonrası acı zaten oluyor ama dikerken çok kötü allahım ölmek istedim
Öyle oluyor neyseki o günler geride kalıyor
Evet ya bebeklerimiz iyi olsunda
Hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşallah
. darısı benim başıma 39+4 beklemedeyiz tahmini doğum tarihi 24 Mayıs ama bakalım normal doğum beklediğimiz için 29 a kadar bekleriz dedi doktorum yaptığınız ekstra birşey oldu mu doğumu başlatmak desteklemek için
39 haftada o psikolojiye girdim bende her gün yürüyüş squat falan yaptım ahududu yaprağı çayı, ananas, hurma denedim ama bı gelişme olmayınca bıraktım kendi haline , sonra kendiliğinden karın ağrısı ve su gelişi ile doğum başladı
Amin teşekkür ederim. Bana da en fazla 41e kadar bekleriz demişlerdi, İnşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız ![]()
Bugün gittim her şey iyi dediler yine ama hastamedem geldiğimden beri güçlü kasılma ve belime vuran ağrılar hissediyorum sanki yaklaştı gibi bakalım hayırlısı ![]()
Epidural iğneden sonra acı hissedilmiyor mu bu konuda bilgim yok bilgi verirseniz sevinirim