Evet doğum belirtileri özellikle de bel ağrısı, İnşallah hayırlısıyla gelir ![]()
6cm açıklık olmadan yapmıyorlar doğumu yavaslatacagi için, benim 6 cm olana kadar 9 saat geçmişti sancı çektim, sonra belden epidurali yaptıklarında sancım kesildi rahatladım ve doğum başladı onda da ıkınma hissi geliyor sancı kadar zor değildi
Allah analı babalı büyütsün inşallah bizimkiler ayni gidiyordu 39 . Haftada sezeryan oldum sancimda vardi ama normal doğumdan da korkuyordum sezeryanda zor
öyle böyle bebişi aldik kucağa Allah seninkinide sana bağışlasın inşallah bol sağlıklı sevgi dolu günleriniz olsun ![]()
Evet önemli olan sağlıkli olmaları
teşekkür ederim ![]()
Kızlar o gün gece tekrar hastaneye gittim ve 3 cm açıklıkla yatış verildi saat gece 1 gibi yatışım oldu ve sabah 6 da bebeğimi sağ salim kucağıma aldım şimdi evimizdeyiz şükür
Allah analı babalı büyütsün inşallah
Epidural sırt ağrısı yapıyor zamanl dıenler var risklerıde vr diyorlar bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz
Allah analı babalı büyütsün inşallah
Lohusaligin hayırlı olsun canım ![]()
![]()
Epidurali ne yapılırken hissettim ne de şimdi sırtım ağrıyor, bı olumsuzluk yasamadim doğum sancılarımı kesti beni rahatlattı iyiki yaptırmıştım
Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün ![]()
Hayırlı olsun toplamda 5 saat sancı çektiniz yani değil mi? Süreç zormuydu benim de çok yaklaştı korku bastı iyice.
Evet hastanede olduğum doğuma kadarki süreç 5 6 saatti ama öncesinde sbah 10 dan beri artan bel ağrisi karnımda oluşan sancılar vardı zaten bir önceki gece de pek uyumamıştım bel ağrisindan birde sadece ilerleyen saatlerde sıklaştı ve etkisi artınca hastaneye gittik kolay değil tabi ki ama korkma kendine güven her zaman ister istemez kaygı korku oluyor ama kendi kendime hep olcak yapcam dedim ve oldu şükür tabi ki ebelerin doktorların da yardımı oldu onları dinlemekte gerek Allah kolaylık versin sağlıkla kavuşursun inşallah sende