40+3 hafta

Merhaba hanımlar biz 40+3 olduk cuma günü kontrole gittim 2 cm açıklığım vardı suni sancı vermeyi teklif ettiler istemedim evde sancım olsun diye bekledim ama sancım falan yok dün de nişanım geldi ama bebek hareketli herhangi bi sıkıntı yok o kadar hareketlerde yapıyorum ama gelmeye pek niyeti yok galiba benimle aynı durumda olanlar var mı acaba

Canım nişanın geldikten sonra gittin mi hastaneye Allah korusun bebişin suyu azalir yada biter kötü olur tekrar git istersen

1 Beğeni

Bebegin baya büyümüş kakasını yapıp yeme ihtimali var kontrollerini eksik etme

1 Beğeni

Suyum yerindeydi canım ondan sonra nişan geldi ama sancı falan yok hareketleride yerinde napıcağımı bilemedim bende

Teşekkür ederim şuan için hareketleri yerinde çıkmak ister gibi ama suyum falan gelmedi sancım ağrım falan da yok

@Ahsennk yine de yarın tekrar kontrole gitmen de fayda var sonra başka sıkıntılar çıkmasın Allah muhafaza, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :hugs::rose:

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun Rabbim herkese hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah :heart:

1 Beğeni

Doğum yaptiniz mi

1 Beğeni

Hayır daha yapmadım bekliyorum bende :blush:

Bende bekliuorum hala 40+6

1 Beğeni

Sizin erkek mi

Evet erkek

1 Beğeni

Bizim bebişlerin gelmeye niyeti yok belli ki :joy:

1 Beğeni

Ay evet persembe rabdevum var insallah

1 Beğeni

Benimde yarın var bakalım ne dicek doktor hakkımızda hayırlısı olsun artık inşallah

İnşallah

@Ahsennk nasilsin dontora gittin mi ne dedi

Benim agrilar basladi 10 bucuktan beri 30 saniye suruyor dayanilcak bisey suanda fazlalasmadi agrisi 10 dk ya bi falan giriyor

1 Beğeni

Ben doğum yaptım çok şükür siz nasılsınız

Gözünüz aydın nasıl geçti doğumunuz

1 Beğeni