40+3 hafta

Valla apar topar sezeryana alındım hiç anlamadım bile ne olduğunu sabah muayene için gitmiştim 15 30da oğlum kucağımdaydı

Yani sezeryan diye söyleyince insan çok korkuyor ama gerçekten o kadar korkulucak kadar değilmiş ağrım sızım var evet ama onlarda gelip geçici

Allah analı babalı büyütsün yeni doğum yaptığın için soruyorjm bende 39+1 im normal doğum düşündüğüm için hep pijama takımı aldım sezeryanda olabilirmişim onun için elbise almadım siz doğumdan sonra ne giydiniz

1 Beğeni

Rabbim analı babalı büyutsun bebisinizi hayırlı olsun dogumunuz ve lohusaliginiz

1 Beğeni

Valla canım ben bi elbiseli takım iki tane alt üst takım aldım ameliyat önlüğü giydim normal sondayı çıkartana kadar onla kaldım sonra kalktım giyindim üstümü

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun Rabbim herkese evladını sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah :heart:

1 Beğeni

Sondadan dolayı büyük ihtimalle elbise diyorlar ama zaten onu çıkarana kadar ameliyat elbisesiyle kaldım sonra normal aldığım pijama takımlarını giydim rahatlıkla

Anladımm teşekkür ederim :heart_decoration:

Bende dun yaptim 28.11.2024 dogumlu paşam dunyaya geldi 5:14 de normal dogumla kucagima aldim cok sukur yarabbim dikislerim var biraz yani biraz dedi doktor normal derecede dedi ama bana baya fazla geldi

@Hanife1 doğumun ve lohusalığın hayırlı olsun gözünüz aydın bebişinizi sağlıkla büyütmek nasip olsun inşaAllah :palms_up_together:t2::smiling_face_with_three_hearts::bouquet:

Amin insallah seninde lohusaligin hayirli olsun canim benim