40+1 ama hala doğum belirtisi yok

40+1 doğum hala başlamadı

1 Beğeni

Aramıza hoşgeldiniz.

Sayılı günleriniz kalmış.:smiling_face_with_three_hearts: Egzersiz,yürüyüş ve bitki çayları ve ya ananas,hurma tüketiyormusunuz? Bunların doğumu kolaylaştırdığını söyıüyorlar.Bebeğinizin cinsiyyeti ne?

1 Beğeni

Evet hepsini de yapıyorum bol yürüyüş egzersiz ama 5 aylkken sordum da kız demişti doktorum 3 hafta önce de hep kız dediniz kız demi die sorunca net bir şey diyemem kıza benziyor dedi kafam karıştı :face_with_peeking_eye:

Günaydın canım aramıza hoşgeldin :partying_face:

Gebeliğin hayırlı olsun :smiling_face_with_three_hearts:

Maşallah bitmiş bile​:hugs:

Merdiven in çık suquat yap yürüyüş yap yada ördek yürüyüşü bunların dışında ananas tüket birde ahududu yaprağı çayı iç canım

Günaydın teşekkür ederim İlk gebeliğim karnmda ikizdi kalpleri durdu için çok korkuyorum çok tereddütlüym Sıfır uyku sürekli Bebek hareketlerini takip ediyorum

1 Beğeni

Anladım canım sıkıntı yapma normal doğum mu bekleniyor

Evet ama leke fln hiç bir belirti yok bu kadar gecikmesi normal mi bilemedim

1 Beğeni

@H.erkilic arkadaşımızda geç doğum yaptı bol bol egzersiz yap

Yarm saat önce kahverengi leke geldi belim ağrımaya başladı ara ara karnma girip başlamş mi acaba doğum

1 Beğeni

Olabilir sancılarinizi takip edin sıklaşırsa doktorun ile irtibata geç

Teşekkür ederim

1 Beğeni

Nisanin geldimi bebegin dogum kanalina girdimi Eliyle bakinca ebe anlar ebe normalde Merdiven inip cikmanin faydasi oldu cok bana Endiselenme gec degil hatta ebem bana demisti Yeni dogmamis bi bebek iceride 100 gune bedel Dedi ebe Muayende SIkinti yoksa nst de endiselenme Ilk dogum olacagi icin yavas ilerliycek Buyuk ihtimal. Zaten bebegin durumunda endise edecek bisey gorurlerse dogumu baslatan eylem Yaparlar. Bizde balon katater var Bacaktan sanci En sonunda suni sanci O da ise yaramazsa

Aramıza hoşgeldiniz :purple_heart:

Doğum gerçekleşti mi ?

Yok maalesef henüz olmadı yarın Kendi doktoruma gidicem sanm artık ameliyat alırlar diye düşünüyorum ama çok korkuyorum ameliyat olmaktn da

Gec kalinmis gibi 9 ay 10 gunu gecmis bence git sezwryanla alsinlar daha fazla bekleme bende ilk hamileligimde ayni zamanda gittim kalp atislari derinden geliyor dedi normal olsun diye israr etmistim dogumu bence git sezeryana alsinlar cocuk ve senin icin tehlikeli gunu gecmis

Benimde hic bel agrisi ve acilma dahi yoktu bekleme artik bir yerde riskli

Cok rahat sezeryan hicc korkma uysniyorsun hersey bitmis karninda hafif yanma oda olacak okadar :grin:

Çok panik atağım hemen vücudum boşalıyor çok korkuyorum tansiyonm düşüyor yükselmiyor nasl yenicem bu korkuyu bilmiyorum

Berna hanım doğumunuz gerçekleştimi? Sezeryanmı oldunuz? Sizi çok merak etdim

Pazartesi ye kadar bekliycez eğer sancı gelmezse suni sancıyla denicez olmadı en son ihtimalle sezeryan 41 haftalık ama gelişimi 38 haftalk la uyumlu suyunda fln da sıkıntı olmadı için biraz daha bekleyelim dedi doktorum karın çevresi ve ayak lar biraz haftasına göre geriden ilerliyormş

1 Beğeni