Valla korkma sezeryandan bende oyleydim ilk gebelikte sedyeye aglayarak yattim susn ikinciye hamileyim korkum yok sukur icin rahat olsun hic birsey hissetmiyorsum ama komple uyutsunlar belden uyusturulmadim ben ona pek iyi demediler yani korktugun kadar yok doktorun bekle dediyse bekle kalp atislari iyimiydi duydunmu
Suni sanci kotu direk alsin sezeryana ![]()
Beniim de sancim gelmedi bekle bekle günü geçti çocuğun sonra birden gece uyurken suyum patladi çocuk kaka yapmış yemiş ihmal ediyorlar ettirmeyin benim kızım şuan 6yasinda kalp hastasi
Aynen 38. Haftadan sonra aliniyor cocuk sezeryana biliyprum benikde 40+1 di cocuk sikismisti sukur iyi suanda
41gecmisti benimki gerek yok suni sanci iki koluna takildi benim olmadı açılma boşuna bekletmeyin derim
Bnde çok panigim bu konuda kendi doktoruma gitmemem rağmen özel bir kaç klinik daha gittim oda öyle deyince bekleyelim dedim ama sanırım sabah gidip artk direk sezeryanla alın diycem sürekli ağlamak geliyor içimden 6 yıllık evliyim ilk sene bir gebelik geçirdim ölü doğum yaptm arada 5 yıl sonunda hamile kalabildm o yüzden çok korkuyorum herşeyden uyumaktan bile korkuyorum bir şey olucak korkusu var hep hamileligmn yüzde 90 hastenede geçti