Kizlar selam 4 cm acilmam var ilerlemedi hic sqncilarjm cok sık degil hastanede 10 saat gecirdim en sonunda eve git dus al ertesi gun gel dediler kanli akjntilar geliyor ama sancilar cok degil sizce uzar mi
Aslinda yariya ulasmissin dogumu hareketlendirmeleri gerekirdi eve gondermeleri mantiksiz olmus.
7 cm olmadan dogumhanrye almiyorum dedi yuruttu 2 saatte bir eve gonderdi
Hayırlı olsun evde bol bol egzersiz yapın ördek yürüyüşü yapın çok sevindim inşallah hemen doğar
Meryem Ana otu suya koyunca açılıyor açılmayı hızlandırdığı söyleniyor dua ederek koyuyolar deneyebilirsiniz
Bol bol yürüyüş yap çubuk tarçin çayi yap iç o baya rahim kaslarini yumuşatiyor ve sicak duş al ayakta al duşunu sancilarin siklaşinca git
Aslinda ilk bebegin degil senin bundan sonraki surec hizli ilerlerdi.
Sizin durumunuz nasıl? Doğum gerçekleşdimi?
Doğumunuz gerçekleşti mi ?
Hayir acilma yok fiye eve geri gonserdi 3 gun sonra gel dedi
Merve hanim hastane surecinde size cok sık cati muanesi yapildimi yoksa siz hastaneye gitmeden öncemi kanama başladi sizde
Evdeyken kanama uoktu 2 saatte bir hastanedeydken muayene yapildi o zaman geldi ama acilma 4 cm den oteye gitmedi maalsef
O zaman hala doğum gerçekleşmedi.Sabırsızlıkla hikayenizi bekliyorum ben.
38 +5 haftalığım geceden beri sancım var tarçın cayı bemde dusum tam olarak ne işe yarıyor sancıları mı cogaltıyor yoksa acılma içinmi
Cubuk tarçın çayi açilmayi kolaylaştirir rahim kaşlarını yumuşatir
Bol bol yürüyüş yapin ve gunde 2 defa ayakta ılık duş alin vacinal kaslarınızı masaj yapin bebek yağiyla bu dahada hizlandiricaktir sağlıklı dogum diliyorum size
Eger acilmaniz zamanında guzel ilerlerse suni sancı verilmeden 9 cm le doguma alinirsiniz
Cok tesekkur ederim
Bebeği aşağda hissediyomusunuz yani çatıda agirlik varmi vajina alt kısmında baski hissediyomusunuz
Yürüyekte cok zorlanıyorum bacak aram cok ağrıyor adımlarını küçük küçük atıyorum niye böyle sizce