Bebek doğuma hazırlanmış kanala yerleşmiş bu yuzden yürümekte zorluk yaşiyosunuz
Ewet agrı var vajına bölgesinde batma hissi de var
Super güzelll bebek kanala girmiş normal doğum süreci için bu arada yemek yememeye çalişin cok az atiştirmalik tarzi acikirsaniz alin bol su sivi tuketin
Yanınızda bir yardımcınız varsa sanci sırasında bel kisminiza masaj yapsin dizlerinizi yere dayanarak destek alin masaj yapilsin size
İştahsızım zaten bugün normalde bu saate kadar iki kere yemistim bugun canım istemiyr sadece bi iki kaşık yogur ve cok az ekmek yiyebildim
Yani dogum basladiğinda bizler yememenizi oneriyoruz mümkün oldunca boş kalsa mide daha iyi olur
Umarim sireç güzel ilerler sizde ve saglikla alirsiniz kucağiniza
Sancıları hızlamdırmak için ne yapmalıyım yani düzene girmesi için
İnşallah güzel dualarınız için çok teşekkür ederim
Ne kadar sürede geliyor ve kaç dakika sürüyor sancilariniz
Yarım saate bi geliyor bi anda bıcak saplanır gibi agrı
Ne zamandan beridir bu şekilde
Geceden beri
Anladim canim siklaşmasi için açilmanin olmasi lazim dediklerimi yap yardımcı olacaktir bu inşallah sancilarinizin siklaştini hissetiğinizde 10 15 dakikaya düşünce hastaneye gidin
Peki yapıcam dediklerinizi
Fatoş hanim bu arada sancılarınız geldiğinde kendinizi sakin kasmayin ikinmaya çalişmayin nefes alip verin bol bol eger akşama kadar yarim saat altina düşmezse doktora gidin ulturason nst takibi yapılsın bebegin kalp atışları takip edilsin
Zaten gecenlerde de böyle oldu gün boyu sancı cektim hastaneye gitim bebegin kalp atışları hızlanmıştı serum fln taktılar düzeldi
Fatoş hanim nasilsiniz
Doktorumu aradım durumu anlattım dus almamı söyledi ve yürüyüş yap dedi sabah cagırdı
Sancılar artarsa hemen gel dedi