3lü tarama testi 🚼

Ben ikiliyi yaptırdım oda eşimin zoruyla bişey çıkmadı ama bu kesin bı sonuç değil fln dedi doktor o zaman niye yapıyorlar onu da anlamıyorum ama çok okudum sorun cikanlarda da daha sonra bı sorun olmadığını fln bence yaptırıp kafa karıştırmaya gerek yok bişi var deseler stres yapicaksin olmasada olucak

İlk çocupumda da 2 li de 3 lü xe yaptırmadım hem yanılma payı var hemde bi çözümü olmadığı için tercih etmedim. Hem iuan 7 yaşınd abi kız kardeşim var ona bu testelrle down sendromlu dendi doğuma kadar bir doğdu gayet normal şuan ilkokul 2 sonıfta :smiling_face_with_three_hearts: boşuna gebelikte içini karartmak istemedim zaten bir sorun olursa normal ölçümlerinde bile farklılık oluyor

1 Like

Bende yaptırmayacagimi söyledim büyük oğlum otizm li oğlumun bu durumunu biz 11yasinda öğrendik Rabbim sağlıkla kucağıniza almak nasip etsin inşallah hepimizin

1 Like

Geçmiş olsun canım

1 Like

Sağol canım

1 Like

Zorunlu değil, size kalmış :blush:

Ben hepsini yaptırdım

1 Like

Bu testler kesin sonuc vermiyor ama riskli grupta cikarsaniz kesin sonuc alabileceğiniz ozel kliniklerde ucretli sekilde test yaptırabilirsiniz. Olumsuz bi durum cikarsa gebeligi sonlandırmayi dusunmeseniz bile en azindan onceden kendinizi hazirlayabilirsiniz.

Merhaba, Rice ediyorum bilen tecrübesi olan test sonucunu yorumlayabilirmi? Doktorum bişey yok herşey yolunda bebeğin iyi diyor. Mom değer yükseklipi ile karşılaşmış olan varmı aramızda tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim

Değerleriniz normal. Doktorunuz da öyle dediyse endişe etmeyin

3lu tarama testi yaptıran varmı kızlar ikili testimde bı sikinti yok ddi ama protein fazlalığı var ddi bnde bişe olur korkusu yaşıyorum

Sakin olun, bir şey olacağını sanmıyorum. İçiniz rahat etmeyecekse üçlü tarama testi yaptırın

1 Like

Merhaba benim de sizle aynı çıktı Nöral tüp defekti riski çıktı yani ama detaylı ultrasonda bir sey gormediler omurgasında açıklık yok dediler. başka işlem de yaptirdiniz mi siz yapılıyor mu

Merhaba, ben tedirgin oldum doktorum herşey yolunda dedi. Siz bu süreçte yapturdığınız birşey var mı

Merhaba cansu eski mesajlarından aradığım konuya yorum yapmışsın risk vardı şimdi son durum ne? Çocuğunuz nasıl?

sonucum nasıl kızlar anlayan varmı

Ben ikili taramayı kaçırdım doktorum üçlü tarama testi yaptı sonucu ne zaman çıkar

Hastaneden hastaneye değişmekle birlikte 2 - 3 gün içinde çıkar.

Kızlar merhaba bi sorum olucak ikili tarama testim temiz cıktı çok şükür ikili tarama testi temiz cıksa bile üçlü tarama testini yaptırmak gerekir mi üçlüde daha farklı şeylere mi bakılır bilginiz varsa benimle paylaşabilir misiniz

Bana doktorum gerek yok demişti 2 li test daha yüksek orandaymış doğruluğu o yuzden yaptırmana gerek yok demişti

2li testi yaptirdim ben tek doktor 3 4 de gerek yok demisti