37 hafta gebelik

Bugun 37 haftalik oldum. Hurma aldim bugunden itibaren basliycam . Merak etigim konu ayaga kalktikca cisim geliyor . Bebek kanala girmismidir . Bugun cok az birsey idararimi kacirdim nasil oldu bilmiyorum .simdi aklima sey geliyir kimi anne adaylarda aminiyon sivisi (insallh dogru yazmisimdir​:rofl:)az oluyormus ve suyun o zaman az geliyormus ve sen bunu anlamiyormusun bende de oyle birsey olursa diye suan endise ediyorum . Sizde oyle birsey oluyor mu boyle heran isiycek gibi hisediyom .Halbuki lavabodan yeni cikmis oluyorum :joy:ben koltuga oturana kadar tekrardan cisim geliyor .

1 Beğeni

Canim doktora ne zman gdeceksin simdi

1 Beğeni

Valla carsamba gunu gidecegim en son 35 haftaliken gitim . Doktor sivin fln iyi dedi . Ama suan ilcemizde doktor gorukmuyor . Ildede 2 tane doktir gorukuyor onlarda haftaya pazartesi var randevu bu ara herkes mi dogruyor bilmiyom . O kadar yogun mu oluyor ilde o kadar doktor var hepsi de dolu olur mu ?Suanlik bende sanci o kadar yok benim dusuncem de bebek kanala yerlesiyir o yuzden bende daha dda sık idrar olyi basladi ters bir durum hissetigim an dok giderim .

37+2 deyim bendede aynısı oluyor ayağa kalkmama bile gerek yok otururkwn bile aynı his sürekli tuveletim geliyor aşağıda bi baskı hissediyorum

1 Beğeni

Demeeki normal bir durum . Size cati muayenesi yapildi mj ?

Bende cuma gunu gittim 35+5 de … 2 hafta sonra gel dedi 38+2 oluyorum o zmanda

1 Beğeni

Sey yapabilirsin bebeginde veya sende bi sorun oldugunu hissedigin an dok gidebilirsin yani doktorun su haftada gel dedigine bakma . Belki bebegin disariyi gormeye merakli olacak 38 demden gelecek :blush:Bunun icin bebegini dinle . Ve suyun ve nisanin gelince dok git . Ters bi durum olmadikca gitmene gerek yok bnce . Ben oyle yapiyom . Cunku havalar sogudu ve hastane de bir suru hasta olan insanlar var biz girip dahi olsak hamilelikte cok zorlaniriz o yuzden dikkat edilmesi gerek .

Yok benim özel bir durumum olduğu için çatı muayenesi yapılmadı zaten haftaya salı doğumum var

1 Beğeni

O çiş gelmesi hic bitmiyoki valla wc gidip gelmekden hasta olucam bi damla olsa sanki saatlerdir tutyorum gibi oluyo artik bebek baski yapiyo ondan sanirim gecede cok kalkiyorum wcye. Suyun gelse surekli sizinti seklinde gelir canim

2 Beğeni

InsAllh hersey cok guzel olur . Simdiden Allah anali babali buyutsun :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Bebeğinizin hareketleri nasıl peki ben de 37 hafta içindeyim ama azalmalar oldu hareketlerde

Biz hamişler cislerimizden kurtulamiyoruz​:grinning: Benim bugun daha da cogaldi . Yavas yavas sizinti seklinde gelirse anlarim ama iserken fln gelirse yok anlamam napak artik bebegin haraketini ve sancilarima dikkat edeyim . Zaten her an gelecek gibi bekliyom​:sweat_smile:

1 Beğeni

Aynen artik sona yaklasdik her degisik biseyi dikkate almak lazim canim

1 Beğeni

Ayn oyle simdiden guzel rahat dogumlar bizi beklesin .:smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Amin insallah canim valla zamanda gecmiyo bugunde diş agrisiyla uyandim :smiling_face_with_tear: az kaldi da bende az kaldim valla

1 Beğeni

Teşekkür ederim

1 Beğeni

Bazen bana da geliyor bu tarz seyler disten daha cok bacak agrin cok oluyor . Ve kalcada değişik bir kasilma oluyor . Ben kendimi bebegim ile teselli ediyom . Bu agrilar bebegim icin sancim olsun ki dogumum rahat olsun acilmam olsun diyorum​:melting_face::wink:bugun cok iyi anliyom sizleri bebegim her zamankinden daha da canimi acitiyor boyle karnimin yanlarini sanki yirtiyor gibi cok canim aciyor taş gibi oluyir ayakda cok duramiyorum ama tek iyi yani ne 2 gundur midem bogazim yanmiyor istahim cok fazla acildi o kadar yimeme ragmen midem yanmiyor gercekten 2 gundur cok rahat uyuyom bide araliksiz uyumak kadar gizel birsey yokmus bunu anladim . :smile:Bacim sende az daha dayan ne guzel bebeginj alacaksin buna odaklan .dip not sana bu motivasyonu veriyom ama 1 hafta sonra bendeki korkuyu bi gorsen :joy::joy::joy:bide hastanden korkan biriyim ayvayi yedim Fear Panic GIF by Diego Farao

Cok guzel yazmissin canim inan bende burda okadar kisiye guzel seyler yaziyorum ki ama gel gor kendimi paraliyorum kendimde korkuyorum. Bende bebegimle motive ediyorum kendimi ama bi yandanda korkuyorum aksamlari cok fena harket ediyo sadece aksamlar bacak eklem yerlerim kesiliyo sanki belime kasiklarima agri giriyo karnim taş oluyo ben raziyim bunlarada korkuyorum niye boyle oluyo diye yarim saat once yeri dar olmasina ragmen okadar fazla hareket ettiki sanki yer degistirdi bundan bile korkdum bi skntisimi var diye az kaldi ama bu kirkularda yipratti bizi sende korkma gercekden korkdukca zorlasiyo inan bana

1 Beğeni

Ayn oyle korksak da korkmasak da dogacak bu bebisler :joy:insAllh saĝ salim aliriz kucaklarimza.

1 Beğeni

Bende 37 haftalığım bende tuvalete gidiyorum kalktığım an yapmadım mı acaba diyorum tabi yapıyorum ama kalkar kalmaz tekrar aynı 2 gündür de çatı kemiklerim kırılıyor sanki dayak yemişim gibi bir ağrı oluyor bu haftalarda herkes böyle sanırsam doğmamış bebeğimi özlüyorum resmen hayırlısıyla bir doğsalardı :face_with_hand_over_mouth::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni