37 hafta gebelik

Bu arada 2 gündür bizimde haraketler çok azaldı

2 Beğeni

Benzde hapşırırken kaçırıyorum​:smiley:

Herkes ayni bnm suan agrim var signamiyirum. Ayakda duramiyom. Yalanci sanci oldugunu bildigim icin korkmuyorum

Canim ben sua. 39 haftayim hurma ananas plates ne dedilerse yaptim. Idrar da kacirdim bugün bile :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth: duzenli olarak çağırıyorlar mi beni haftada 2 gun sabit gidiyorum. En son kontrollerde amonyak sivisi ile ilgili bisey demediler mi?

1 Beğeni

Bende aynı alıştım artık :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

Valla benim tek yaptigim hurma yemek ona da dun basladim .:joy:yuruyus yapmam evde ne kadar yuruyorsam o disari cok soguk hemen hasta olurum o yuzden disari bile cikmiyom. Ananaas hic yemedim cok merak ediyordum tadini ama bi yemek nasip olmadi . Plates de ve bazi haraketler var ama doktor a sormayinca sakincali dedi saglik ocagindaki hemsire . Yarin bklm dok varsa giderim ne diyorlar .

1 Beğeni

Bende bugün 37. Haftama girdim çok şükür tuvalet sorunu herkeste aynı evin en çok kullandığım yeri oldu resmen günün yarısı tuvalette geçiyor. Bende hurma yemeye başladım şuana kadar erken doğum riskim vardı artık haftamızı tamamladık O yüzden artık doğuma hazırlık yapıcam İnşallah hayırlısıyla elimize alırız bebişlerimizi​:palms_up_together:

1 Beğeni

Amin insAllah rabbim tez zamada saglikli bir sekilde bebegimizi kucagimza almayi nasip eder .

Benim kizim gecen hafta oyleydi .varla yok arasiydi. Bu hafta biraz daha haraketli . Balik gibi ordan oraya gidip duruyor :joy:ama bu haftalarda bebeginizin haraketini dinleyin . Birgun boyunca hic ses seda yoksa dok. gitmelisiniz cok yaklastik doguma ama cok da tehlikeli zamanlarimiz .heran hersey olabilir o yuzden hep hazirlikli olun . Bende sizin gibi oluyorum korkuyorum sonra bir koseye gidip cikolta yiyiom sonra kizimla konusyom harket edince sorun yaşamıyorum .

1 Beğeni

Insallah tek nefeste kurtulursunuz.

1 Beğeni