Hanimlar merhaba haftam 35+4 bugün doktor kontrolüm vardı doktor bebeğin kilosu 2600 dedi gelisimi biraz geriden geliyo dedi sonradan cok diğil normal dedi azmı acaba haftasina göre
Bnm 35+4 te 2 800 du canm cok bi fark yok normal bnce
Önce biraz geriden geliyo diyip sonra cok digil normal diyince biraz kafam karıştı haliyle teşekkürler
Korkma canm ya bi kac gramdan biseyck olmaz
Damlacim bugün hastaneye gittim ve gerçekten doktorlari ve hemşireleri çok berbati bağırıp çağırırlardi bide bebeğin kilosu 2500 Gr dedi sence iyimi kilosu 35+6 haftalık hamileyim
Normal oğlum 36+4 doğdu 2900du normal şimdi yine hamileyim 30. hafta 1756
Rabbim sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Doktor ve hemsirelerin iyi olmasi bnce sans isi canm ya yazik degl mi hastalara bn 35+4 te gittim 2 750 di canm bence seninki de normal zaten o siralarda oluyorlar genelde bi kac gramın bi onemi yok
Arkadasin dedigi gibi daha doğmasına 4 5 hafta vr 3 kiloyu bulur gecerde canm sen merak etme
İnşallah teşekkür ederim canım haklisin
Evet canım icim rahatlandi bende kilosu az sandım korktum Rabbim sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Aynen haklısınız önemli olan sağlık
Maaasallah benim bebisim 2500 suanda 46 cm 34. Haftadayim cok iyi dedi kikosu az oldugunu dusunuyorsamiz eger muz ,sut ,yumurta yiyin ben son ay bunlari yedim hizli aldi kilo
Maşallah 34 haftalık 2500 çok iyi maşallah ben 36 haftalık 2500 kilo almış bende dediğiniz şeyleri deneyecem inşallah alır kilo
Bana 30 haftada biraz kilo alsin dedi zayif dedi hergun bir muz ye dedin yumurta sut masallah simdi iyi ama ben makarnada cok yedim canim cok istiyordu belkide o aldirdi
Maşallah Allah bize kavuştursun sağlıklı olsun yeter
Bugün doktor kontrolüm vardı 36+4 oldum doktor bebeğin kilosuna bakti 2880 dedi biraz ufak bi bebek olucak dedi normalde yoğunbakıma girmez ama her ihtimale karşı aladabilirler yoğunbakima dedi gelişimi 1 hafta geriden geliyomuş oyüzden alabilirlermiş sıkıntı olurmu sizce yani sonuçta daha doğumada var biraz daha kilo alir diye düşünüyorum
Asko kilosu iyiki neyine bakarak dedi benim 34 haftada 2450 dedi bence iyi uzme kendini gelisimi iki hafta ileri geri pek sikinti yaratmaz olsun kucuk olsun neolcak @Esmanur1
Dogana kadar o 3250 olur benim oglumda ayni dogdu kiloda zayifti ama simdi tosun gibi beni gecti boyu ikinciyi bekliyorum cok kilolu cocukta iyi degil normal dogummu sezeryanmi dedi sana
Normal olucak allahın izniyle valla her gidişimizde farklı farklı şeyler çıkariyolar gelişimi geri olsa bu zamana kadar farkedilirdi diye düşünüyorum 37.ci haftadami gelişimi geri çıktı yani bana biraz kilo alimi yavaşladiği için öyle düşünmüş gibi geldi 1 haftada 250 gram almış zaten hesabima göre çocuk 3 hafta sonra doğsa kafadan 3500 kg yapiyo neresi küçük çocuğun anlamadim