35 hafta bebek kilosu

Benimde 34+1 de 2 kilo 333 gramdi 37+4te 3kilo 100 gram faln olmuştu suan 39+5 oldum yarin randevum var kilosunu bilmiyorum ama bence senin bebişinin de normal kilosu takma kafana :grin::heart::blush:

1 Beğeni

Hemen hemen seninkiyle ayni olucak gibi duruyo haftaya benimde 37+4 filan oluyo kontrolum bu hafta gibi 300 gram daha alsa zaten 3kilo 100 grama yakın oluyo aslinda bende takmiyorum zayif olsun sağlikli olsun hiç önemli diğil normal doğum istediğim icin benim için daha iyi hatta dogum öncesi bu tarz konuşmalarla piskolojikmen insanin modunu düşürüyolar​:blush:

1 Beğeni

Valla iyi kilosu tabi gerilik olsa coktan belli olurdu bu zamana banada 34 haftadayim son gittigimde mesanesi dolu cikmis cisini yapmamis heralde dedi korku sardi icimi :sweat_smile: ben. Ozele gidiyorum birde insan para veripte bu halllere dusunce bi kotu oluyor paranla rezil oluyorsun kilosunu takmayin gercekten iyi @Esmanur1

1 Beğeni

Bu zamanın çocuklarida bi tuhaf kimle konuşsam bi sıkıntı var eskiler doktoramı gidiyomuş 9 ay sonra veriyolarmiş çocuğu kucaklarina hiç biseyde yokmuş :smiley:

1 Beğeni

12.ci haftamda ikili taramaya girdigimde çocukta down sendromu ihtimalinin yüksek oldunu söyleyip perinatolojiye yönlendirdi gittiğimde doktor bana yüksek filan diğil yanlış değerlere bakilmiş dedi doktoru değiştirdim ikinci gittiğim doktorda rahim ağzimin kısa oldunu erken doğum riskim oldunu söyleyip tekrar perinatolojiye gönderdi doktor erken doğum riskimin olmadini hatta haftama göre rahim ağzimin olmasi gerekenden uzun oldunu söyledi o doktoruda değiştirdim bi son gittiğimde karin çevresinin biraz geriden geldini ufak bi bebek olucani söyledi inanmadim ama artik son haftalar diye doktor değiştirmek istemiyorum :smiley:

2 Beğeni

Banada dedi down riski var diye aman bosver az kaldi zaten sadece hareketlerini takip et @Esmanur1

1 Beğeni

Merhaba 39+5 de kaç kilo olmuş acaba öğrenebildinizmi :blush:

3.500 gram dedi anldigim kadariyla :joy::blush:

1 Beğeni

Az değil canim benim de 35. Hafta 2550 doktor cok iyi dedi

1 Beğeni

Maşallah rabbim sağ sağlim kucağınıza almayi nasip etsin​:blush:

1 Beğeni

Teşekkür ederim canım

1 Beğeni

Kız aynı haftamız 35+5te gittim 2760dı ve 1 hafta ilerden geliyor tombik bir kız olacak dedi hatta korktum normal doğuma engel olur mu diye sordum yok engel olmaz dedi. Nasıl biri geride biri ilerde olabiliyoo zaten 500 grama kadar yanılma payı varmış ultrason cihazlarının, eğitimde ebe bahsetti.

1 Beğeni

Artık doğunca anliycaz heralde :smiley:

1 Beğeni