34 haftada doğum yapan varmı acaba

34 haftada doğum yapan varmı kuveze giriyor mu bebek

1 Beğeni

Ciğeri iyi gelişti ise solunumu iyi ise erken de doğsa bebekleri küveze almıyorlar diye biliyorum

1 Beğeni

Bu konuda bende senin gibiyim yarin kontrolüm var bu gidişle erken doğum yapacam cok sancılarım var. Ve şiddetli bel ağrısı çekiyorum. Ikinci hamileligim cok zor geçiyor . Sezeryandan da korkuyorum napacam bilmiyorum

1 Beğeni

Bende 34+2 deyim ama beklemeyecek gibi sancılarım var benim 4 üncü sezeryan riskli biraz

1 Beğeni

Ben de 34+3 üm .3 gün önce acile gittim. Şiddetli kasılmam vardı. Açılma da olmuş dedi Dr. Serumlarla şiddeti azalttılar çok şükür ama tam geçmiş sayılmaz. Azıcık hareket edince yine aynı oluyo. Bebiş de coşuyor içerde. Bu şekilde ne kadar durur bilmiyorum En azından 2 hafta daha dursalar keşke Benim doğum 24 Haziran güya.ama mayısı zor cikaricaz gibi

1 Beğeni

Ben 35. Haftada doğum yaptım küveze alınmadı ciğerleri gelişmişti sadece doğumdan önce ciğer geliştirici yapıldı küvezede hiç girmedik

Maşallah :smiling_face:

1 Beğeni

Maşallah kilosu kaçtı acaba kilonun önemi çokmus kuveze girme olaylarinda

1 Beğeni

Yok canım kilonun önemi yok dedi doktorum Ben de geçen hafta yatışim yapıldı sancı kasılma vardı.igne serum takıldı çok şükür durdurdular ama hâlâ risk var.acilma da var.34. haftadayim.kilosu 2600 dedi Dr Dedim doğsa kuveze girmez kilosu iyi Doktor dedi yine girer Ciğeri tam gelişmemiş dedi Kilonun önemi yok dedi Şimdi 35. Haftadaym İnşallah biraz daha durur Hâlâ çok sert kasılmalar var

1 Beğeni

Zamanında dogsunlar inşallah benim 33 haftada 2540 kiloda idi yarın tekrar gidicem bakalım hayırlısı olsun hepimiz için

Arkadaşlar bende 30 + 3 teyim devamlı tuvaletim geliyo baskı yapıyo baya bide vajinaya doğru baskı oluyo doktor suyumun olduğunu söyledi inş tam zamanına yakın doğar oğlum spinal sezeryan olcam kısmetse birazda yaştan dolayı belden uyuşturmalı bazen ama baya bi rahatsızlık oluyor bel ve sırt ağrılarım var zaman zaman ağırlık hissi oluyo sırt ve belimde 1 ,450 gram ağırlığında

1 Beğeni

Benimde geliyor suyum biraz biraz 4 üncü sezeryan olacak benim sezeryan bölgesinde baskı çok bide bebek taş gibi oldu karnimda

@anon55971403 canım kac cm acılman vardı benımde bugün leke tarzında kanamam oldu doktoruma gittik hemen 2cm acılman var dedı eve geldık işte bakalım inş tekrardan kanamam veya suyum falan gelmezde zamanını bekler bebişlerımız

1 Beğeni

Benim de senin gibi 2 cm açılma var. 1 hafta oldu bu şekilde bekliyorum. Sancı olmazsa açılma artmaz. Uzanıyorum sürekli. Ayağa kalktığımda bacak aramda hissediyorum resmen İnşallah zamanında doğarlar

Ben 35 haftalık doğum yapmistim ciğer geliştirici vurulmustum kilosu 2000 in üstünde diyede kuveze almamislardi. İğneyi vurulmasaydim alırlardı o zaman kilonun çok hükmü olmuyor

Sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah Rabbim benim de 4.sezaryan kalbini ferah tut canım iyi güzel haberler le inşallah

İnşallah canım sağol

1 Beğeni

Hayırlısı olsun inşallah yarın kontrol günüm belli olucak herşey

Burayada yazarmisin kontrolünden sonra haydi inşallah güzel haberlerle

Tabi ki yazarım teşekkür ederim