Bebeğin pozisyonunda dolayı galiba. 3 benimde ebeye çok aşağıda rahatsız ediyo dedim, bebek dönmüş ve 3. Olduğu için kasların biraz daha gevşek dedi.
Ne yapmak gerekiyormuş birşey soyledimi
Şunu yapmam gerekiyor demedi. Doguma kadar böyle gidecek artık. Bilmiyorum erken doğuma sebeb olur mu?
Benim ilk çocuğum bu allah korusun zaten dahada düsünmüyorum bitane yeter bilmiyorum da baya baskı oluyor nedense bunun belli olmuyo aşağıda yukarıda her yerde genelde benim oğlum
Ben de aynı durumdayım. Çok hareketli, karnımın her yerinde hissediyorum. Çok ağırlaştım. Yere çömelince çıkacak gibi hissediyorum
2645 di canım
Bugün kontrole gittim iğne tedavisi başladı 4 tane ciğer geliştirici iğne verdi doktorum birde 6 tane erken doğum önleyici iğne verdi hayırlısı artık
7 mayıs da yaptım ben doğum 34 haftalıkdım
Kuveze girdimi bana bugün doğarsa kuveze girer dedi doktorum
Merhabalar ilk bebeğimi 34.haftamda sezeryan ile doğurdum. Bebeğimin solunumu yetersiz ve kilosu düşük olduğu için küveze girdi. Bazı yogun bakımlarda 2 kilo olmak şartı var. Bir de solunumu çok önemli Bu yüzden ciğer geliştirici vuruyorlar
Evet öyleymiş doktor riske atamadı ciğer geliştiriciyi vuralım hemen dedi
Hiç korkmayın inşallah zamanında sağlıkla gelir benim oğlum şuan 2 yaşında
Bende 34+3teyim .assagima çok baskı yapıyor .birde karnımın sağ tarafı çok sık sert oluyor.Durmuyor durduğu yerde .Görenler sen erken dogurcan diyor.bilmiyorum
Öyle düşünme onlar desin suyun falan gelmiyosa ağrı cikmiyosa sıkıntı yapma