Kızlar dün gece kaşıntım başladı bütün vücudum kaşınıyor normal mi
@sude1 ilk gebelik mi
27 haftaligim gece bacaklarim kasiniyo bnmde
Ellerim ve ayaklarım öyle bı kasiniyorku yılan deerisi gibi oldu resmen derisi soyuldu kasimaktan yara oldu safra asidi testi yaptır dedi doktor e randevuya daha var öyle kasiyorkm kendimi
Bı acile gitseniz belki daha hızlı sonuç alırsınız
E devlete gittim normal doktoruma dedi safra asidi için bı test var yaptiricaksin ama devlette bu imkan yok yani ben doktorum yeterli değilim araştırmaya git dedi e randevu aldım 8 ağustosa o zamana kadar kasinicam böyle heralde
Alerji olabilir
Safra asidi ne alaka alerji olmasin @Nergis
Acilden bi gitsen gerci test yapmadan anlayamazlar @Nergis
E niye ki gebelik zehirlenmesinde kasiinti var mı ki e cuma günü kan verdim dedi temiz safra asidi içinde burası yeterli değil bide İstanbul dur yani korktum şimdi
Yoktur tabide niye kasinasinki ilacta alerji yapmis olabilir yada yumurta bilemedim asko
Yumurta on beş senedir yemiyorum kaşıntı alarjiye baktırdı da yok dedi e yinede safra asidi ne baktır dedi bilmem ki
Kizlar benimde iki öç gündür karnım kaşınıyor öyle böyle değil 39+4 haftalık hamileyim ilk aylardan beri kasintim yoktu yani çatlak bile olmadı ama iki öç gündür kaşınıyor dayanamıyorum göbeğimi üst tarafında oluyor kaşıntı
Evet ilk gebelik
Benim bacak kol ayak göğüslerim her yerim kaşınıyor
Bende soyulma yok ama kaşıntı var
Kaşıntı için acile gitsem gülmezler mi
Niye gulsunler ki ama bana burda yapılmıyor safra asidi dediler e çok kişiye sordum dediler üç gebelikte de kaşıntı oldu bebeğe zarar vermedi dedi bende çok şey yapmadım gün aldım işte araştırmaya gidicem kız doktor resmen ben bişi bilmiyorum artık araştırmaya devam et dedi
Ne kadar saçma ya sen doktorsun ilgilenmek zorundasın başka hastaneye yönlendirmek nedir
E adam diyorua ben bişi bilmiyorum güçlü değilim diyor daha ne diyim ona