34+4 kaşımtı

Buz uygulayabilirsin bana iyi gelmişti çok geçmiş olsun :bouquet:

Denicem bu gece tesekur ederim

Rica ederim faydası oldu mu

:smile:tüm gece yatamadim

:melting_face::melting_face:beni de pire ısırdı bende kasintidan duramadim buz koya koya hâl oldum :sweat_smile:

Hele seni pire ısırdı benimki boş yere aklıma geldikçe kaşınıyor unutmaya calisiyorum

Kolay değil kuzum Rabbim şifa versin :rose:

1 Beğeni

Teskkur ederim canim benim

1 Beğeni

Nergis gruplara giremiyom teli sıfırlamak zorunda kaldım

E e postadan girsene

E sende yeni bı.e.postadan giriş yap canim

Yaptım ama üyeleri n açtığı grupları dedim

Bende 29+4 um benimde heryerim kasiniyo 3 4 gündür

Merhaba nergis hanım bende şuan 31+6 hamileyim benimde iki haftadır kasintilarim var bugün bana da safra asiti testi yaptır dediler ama çok korkuyorum siz yaptırdınız mi nasıl yapılıyor yada doğum yaptınız mı çünkü bana eğer safra sonuçları kötü gelirse 36. haftadan önce doğumu planlamak gerekiyor dedi 37 ve sonrasında anne karnında ölü doğumla sonuçlanabilir mis

Lütfen bilgisi olan bana da aktarabilir mi kafam çok karışık alt üst oldum resmen

Kız herşey yalan vallahi kaşıntı için gittim var dediler.bi.muddwt sonra geçti ben doğurdum benim enfeksiyon vardı çocuğa bulaştı e kuvezde kaldı üç gün e güzel tedavi edildi eve geldik yani.olu dogummus işte bilmem neymiş hicbirseyi.aklina koyma çünkü yemeği suyu varsa hertirlu dünyaya geliyor.

Teşekkür ederim içim rahatladi testi yaptırdım ama yine de riskler aklımdan çıkmıyor inşallah sağ salim kucağımıza alırız sizin yavrunuzda hayırlı uzun ömürlü olsun inşallah

Bende de var azaldı biraz cildiyeye falan gittim test yap diyen olmadı stresten olmuştur dedi ama 1 haftada azaldı ara ara oluyor yine

Bende 35 haftalık hamileyim geceleri kaşıntı daha çok oluyor bende sizde de aynı mı bacaklarımda hele kaşımaktan kanadı ama bacak ve kollarıma sivilce bastı benim acaba sivilce mi kaşıntı yapıyor bilmiyorum sizde sivilcelenme var mı peki

Aynı durumdayım özellikle geceleri kasintidan çıldırıyorum bacaklarım yoğunlukta bende sivilce yok sadece kızarıklık falan da olmuyor ama ben her akşam ılık duş alıp giyinmeden güzelce kurulanip bütün vücuduma nemlendirici sürüyorum büyük oranda azalma oldu baya faydası oluyor deneyin bı belki sizde de işe yarar