Bugün mide bulantısı kusma baş dönmesi kaşık ağrısı nedeniyle gittim ve çatı muayenesi oldum
Nasıl geçti
Acıyor mu?
Acilmam yoktu ama korkulacak birşey öyle abartı bı ağrı acıma yok bn daha erken olduğunu düşünüyorum o yüzden biraz endiselendim
Yok acımadı valla hemde hiç acımadı korkulacak bir şey yok yani relax olun
Peki bakarak mı yapıyor yoksa sadece eliyle mi anlıyor çekiniyorum gerçektenn
Bakıp sadece ellerini koyuyolar öyle durup durup oraya bakmiyolar sonra içinde resmn arama yapiyolar
Nasıl acımıyor yaa
Acıması lazımm
Valla acımadı belki kişiden kisye değişen birşeyde olabilir
Aaa ama şey erken doğum riskini tetikliyormus instadan takip ettiğim bı ebe var yani ben kadını aşırı sevdim
Kız erken doğum riskini tetikleseydi ben 29 haftalıkken doğururdum
- haftamda 2 cm açılmam olmuştu, hastaneye yatışım yapıldı ve 38. haftaya kadar da her hafta en az 4 gün yattım hastanede ve günde 2 defa vajinal muayene oluyordum, bakıyorlardı. Doğursaydım ben doğururdum yani. Eğer işinde çok iyi bir doktorsa zaten elini nereye kadar sokacağını bilir canım. Doktorunuza güveniyorsanız korkmayın hiçbiriniz ki zaten rahmi uyaran vajinal muayeneler doğumu başlatmak için kullanılıyor genelde. Doğum zamanı gelip de hala doğurmayan kişilerde rahmi uyarmak için eli biraz daha derine sokarak muayene yapılıyor. Yoksa normal vajinal muayenelerde o kadar derine sokulmuyor
Hangi ebe canım
İnstagramda bende çok okudum. Çatı muayenesi olduktan sonra doğuma girdik diye yorum yazıyorlarKişiden kişiye değişiyor herhalde
Ya şey şu soyismi Almanca hazal adı o
:)) peki teşekkürler
Bı dk instama bakım bı takibimde vardı
Hazal deutschmann heh bu ne zor yazması da telaffuzu da
Çatı muayenesi ile ilgili paylaşımına bende keşfette denk gelmiştim. Şimdi siz , söyleyince baktımda ama oradada tam neden yaptırmamız gerekmiyoru , açıklamıyor? Çok havada kalmamış mı canım.
@Asya1 geçmiş olsun canım.
Çatı muayenesine gerek yoktu bence anlattığın durumda bence.
Rahim açıklığına ultrason ilede bakabilirlerdi, ben sanırım kabul etmezdim.