31 haftalık bebek kilosu

Selam kizlar uzun zzamandir yoktum annemin ameliyati iyilesme sureci derken baya uzakkk kaldim ;( size bi sorum olucak 31 haftalik anneler bebişleriniz kac kiloydu bilen yada hatirlayan var mi acaba :wink:

2 Beğeni

1700-1900 civarıydı

1 Beğeni

Benimde 1800 gr mış 4 kiloya yakin olur diyorlar zor olur mu acaba

2 Beğeni

Bence iri bebek değil bebeğiniz çünkü olması gereken kilo zaten 1700. 100 gr fazla sadece sizinki. 4 kg olursa da korkmayın. Ben kızımı 3400-3600 arasında normal yolla doğurdum, üstelik 38. haftada doğdu, iri bebekti benimki yani. Doktorunuz desteklediği sürece korkmayın

1 Beğeni

Maşallah kuzuya :))) ne bilim 4 kiloya yakin olur zor olur diyen okadar duydum ki korktum :)) tesekkur ederim kizim 3kilo 200 dogmustu ama o haftalarda kac kiloydu inanin hatirlamiyorum taaa 12 sene önceydi. Şimdi sanki ilk defa hamileymisim gibi bildiklerimi de unuttum :smile:

4 Beğeni

Benim ilk kızım da 3200 doğmuştu. Bunda ben de korkmuştum :blush:

1 Beğeni

Benim de 30+5te 1900 dediler bana da fazla geldi ama doktor normal dedi en fazla sezeryan oluruz çokta sıkıntı değil yaaa

2 Beğeni

Yarın gideceğim doktor kontrolüne 31 haftadayım yazarım inşallah buraya :blush: 27 haftada gittim en son 1 kiloydu

4 Beğeni

Bende de 28 29 haftada 1 kiloy 160 di bakalım Simdi 31 haftalik olmusuz bilmiyorum Sımdi kaç

3 Beğeni

Aile hekimligime göre 31 haftaligim özelde ve adet günüme göre 30 haftadayim. Dün 1502 kg olduğunu ogrendim galiba kızım zayıf olacak bende sismanim​:disappointed:

2 Beğeni

Merak etme canim son Haftalara yakın Bebek Kilo alıyor sen muz ceviz Boyle seyeler tuket bebeye kilo aldırsin endişe etme bebekler doğuma yakın Sürətle çəki alıyor

2 Beğeni

Haftasına göre normal değil mi? Bence gayet normal bende yarın öğrenicem ama tahminimce öyle olacak doktorum daha 1 kiloyken bu gidişle 3 kilo doğar demişti

4 Beğeni

29 haftada 1350 kiloydu yarin gidicem yeniden

3 Beğeni

Maşallah Olsun Miniye

2 Beğeni

Sizin normal doğum mu? Olacak Benim ilk gebeliğimde oğlum 3.300gr doğdu normal doğum ikinci oğlumda 4.125gr doğdu o da normal hic bir zorluğu olmadi canim herkesin dedigine kulak asma her kafadan bir ses çıkıyor :palms_up_together:t3::heart::rose:

6 Beğeni

Aradım doktorumu 1502 dedim haftasına göre normal dedi . Genelde hep öyle olur anne tombik olunca bebek zayıf doğuyor

1 Beğeni

Zaten bu gidişle sezeryan olacam bari bebişim kilo alsın çok minnak olunca bakımı da daha zorlaşıyor çok panik bir anne olacağım o belli​:person_facepalming:

2 Beğeni

Zaman cok hızlı geçmiş anneniz nasıl oldu neyi var

2 Beğeni

Annem idare ediyor. Konuşmaya başladı ama kendini ne istediğini tam ifade edemiyor. Anlatamayinca ağlamaya başlıyor. Moral vermeye çalışıyorum ve ağladığı zaman ben daha çok üzülüyorum

5 Beğeni

Allah yardımcınız olsun

2 Beğeni