Selam kizlar uzun zzamandir yoktum annemin ameliyati iyilesme sureci derken baya uzakkk kaldim ;( size bi sorum olucak 31 haftalik anneler bebişleriniz kac kiloydu bilen yada hatirlayan var mi acaba
1700-1900 civarıydı
Benimde 1800 gr mış 4 kiloya yakin olur diyorlar zor olur mu acaba
Bence iri bebek değil bebeğiniz çünkü olması gereken kilo zaten 1700. 100 gr fazla sadece sizinki. 4 kg olursa da korkmayın. Ben kızımı 3400-3600 arasında normal yolla doğurdum, üstelik 38. haftada doğdu, iri bebekti benimki yani. Doktorunuz desteklediği sürece korkmayın
Maşallah kuzuya :))) ne bilim 4 kiloya yakin olur zor olur diyen okadar duydum ki korktum :)) tesekkur ederim kizim 3kilo 200 dogmustu ama o haftalarda kac kiloydu inanin hatirlamiyorum taaa 12 sene önceydi. Şimdi sanki ilk defa hamileymisim gibi bildiklerimi de unuttum
Benim ilk kızım da 3200 doğmuştu. Bunda ben de korkmuştum
Benim de 30+5te 1900 dediler bana da fazla geldi ama doktor normal dedi en fazla sezeryan oluruz çokta sıkıntı değil yaaa
Yarın gideceğim doktor kontrolüne 31 haftadayım yazarım inşallah buraya 27 haftada gittim en son 1 kiloydu
Bende de 28 29 haftada 1 kiloy 160 di bakalım Simdi 31 haftalik olmusuz bilmiyorum Sımdi kaç
Aile hekimligime göre 31 haftaligim özelde ve adet günüme göre 30 haftadayim. Dün 1502 kg olduğunu ogrendim galiba kızım zayıf olacak bende sismanim
Merak etme canim son Haftalara yakın Bebek Kilo alıyor sen muz ceviz Boyle seyeler tuket bebeye kilo aldırsin endişe etme bebekler doğuma yakın Sürətle çəki alıyor
Haftasına göre normal değil mi? Bence gayet normal bende yarın öğrenicem ama tahminimce öyle olacak doktorum daha 1 kiloyken bu gidişle 3 kilo doğar demişti
29 haftada 1350 kiloydu yarin gidicem yeniden
Maşallah Olsun Miniye
Sizin normal doğum mu? Olacak Benim ilk gebeliğimde oğlum 3.300gr doğdu normal doğum ikinci oğlumda 4.125gr doğdu o da normal hic bir zorluğu olmadi canim herkesin dedigine kulak asma her kafadan bir ses çıkıyor
Aradım doktorumu 1502 dedim haftasına göre normal dedi . Genelde hep öyle olur anne tombik olunca bebek zayıf doğuyor
Zaten bu gidişle sezeryan olacam bari bebişim kilo alsın çok minnak olunca bakımı da daha zorlaşıyor çok panik bir anne olacağım o belli
Zaman cok hızlı geçmiş anneniz nasıl oldu neyi var
Annem idare ediyor. Konuşmaya başladı ama kendini ne istediğini tam ifade edemiyor. Anlatamayinca ağlamaya başlıyor. Moral vermeye çalışıyorum ve ağladığı zaman ben daha çok üzülüyorum
Allah yardımcınız olsun