31 haftalık bebek kilosu

Amin amin amin​:palms_up_together::disappointed:

1 Beğeni

İçim parçalandı böyle diyince. Allah şifa versin :heart::pensive:

1 Beğeni

Allah yardımcınız olsun canım Rabbim şifa versin Şafi ısmi ile ne desem bilemesim canim :pensive::pensive::heart:

1 Beğeni

Amin amin amin Allah razı olsun :heart::palms_up_together: Allah kimsenin başına vermesin bu aralar yanına gidemiyorum telefonla iletişim kurmaya çalışıyorum aklım hep annemde

1 Beğeni

Amin amin amin Allah razı olsun :palms_up_together::heart: Elden bişi gelmiyor 63 yaşında daha çok yaslida değil kanser ve kalp yetmezliği annemi mahvetti. Hastane deydim daha bebeğim 2 buçuk 3 aylıktı hastane ortamı üzüntü stres çok şükür geldik bugünlere kadar anneme üzülürken kızıma da bişi olur diye çok korkuyordum. Allah hastalıkla sevdiklerimizle sınamasın bizleri cümlemizi

3 Beğeni

Amin canim cok zor kanser hastalığı Rabbim kimseye yasatmasin benim halamda rahim kanseriydi rahmini aldilar göğüsüne sicradi göğüsün yarısını aldilar hala tedavi oluyor en yakin arkadasim kardesim o da geçen sene daha 31 yasinda kanserden kaybettik o daha zordu Rabbim mekanını cennet eylesin can kardeşimin hasta olanlarada Rabbim Şafi ismi ile şifa versin :pensive::palms_up_together:t3:

2 Beğeni

Amin coook amin :disappointed::palms_up_together::hibiscus: Gidenlere rabbim merhamet etsin yerleri mekanları cennet olsun . Hasta olanlara da Allah şifa versin acısını gostermesin halaniza da dua edeceğim inşallah :hibiscus::palms_up_together: Benim teyzemde meme kanseri oldu 20 yıl sonra akciğerleri de kanser oldu 2 yıl önce kaybettik . Bu illet grip gibi yaygın artık Allah korusun hepimizi

2 Beğeni

Amin canim amin Rabbim düşmanıma göstermesin sizinde başınız sağolsun :pensive::pensive::pensive:

2 Beğeni

Amin Amin amin :palms_up_together::hibiscus: Teşekkür ederim :disappointed:

2 Beğeni

Canim gittin mi ne dedi doktor :))

1 Beğeni

Gecmis olsun canim benim annemde akciger kanseriydi ameliyat oldu falan derken suan daha iyi cok sukur ameliyat kemoterapi cok yipratti bizi allahtan 2.evrede yakalamistik biz tesaduf eseri

2 Beğeni

Gittim canım 1400 gram dedi ama sancılarım başladığı için şu an ciğer geliştirici iğne falan yaptılar. Keşke biraz daha kilo alsaydı

2 Beğeni

Çok teşekkür ederim :hibiscus: Rabbim annenize ve tüm hastalara şifa versin inşallah. Annem tek iyi yanı lavabo için kalkmaya başladı . Ona bebek gibi baktık çok şükür hafızası yerine gelseydi keşke ona da çok üzülüyorum. Adımı seslenemiyor malesef isim hafizasida yok. Kim olduğumuzu da bilmiyordu son 1 aydır bizi hatırlıyor

1 Beğeni

Muz kabak çekirdegi ceviz ıspanak somon badem biraz bunları tüketmeye çalışırsan bebek kilo alabilir canım

3 Beğeni

Aaa erken gelme ihtimali mi varmis :frowning:(

1 Beğeni

Evet doğum sancılarım başladı rahim ağzımda inceldi şu an ilaçlarla duruyoruz kızımla

3 Beğeni

Siz ana kız çok güçlüsünüz :muscle::heart:

3 Beğeni

Sağol Nurancım İnşaAllah bakalım hakkımızda hayırlısı olsun

3 Beğeni

Nasılsın arkadaşım nasıl oldun :smiling_face_with_tear:

3 Beğeni

İyiyim Cansucum sürekli yatıyorum salı günü tekrar kontrole gidicem bir aksilik olmazsa ondan sonra haftada bir görüşürüz dedi doktor. Şu an ayağa kalktığımda ağrım oluyor arada batma gibi acılar falan ama normal süreç sanırım bunlar sancıyı ayırt edebiliyorum artık çünkü

5 Beğeni