27 haftalik bebek hareketi

Kizlar 27 haftalik gebeyim ama haraketleri sanki cok az dogru durust hissetmiyorum normal mi

Bende 28 haftayım bu haftaya kadar hep çok hissettim hep kıpır kıpır kişiden kişiye değişir mi bilmiyorum ama doktoruna sor istersen

Ben 27+3 um maşallah kizim hic durmuyor hep hareketli

Érkek bebek mi

Bende aynı durumdaydım o hafta da hatta çok telaşlandım hareketleri neredeyse yok gibiydi diyer haftalarda kıpır kıpırken ama 28 haftaya girince normale döndü doktor da dedi yeri daraldığı için hareketlerinde yavaşlama olabilir uyuyor olabilir kanama yoksa telaş yapma dedi şuan 29+4 haftalık çok şükür hareketleri yerinde

Peki bazen boyle sanki icimde birsey kopuyor gibi hissediyorum sanki birseyi sıkıyor gibi bebek sizinde oluyor mu

Yok canım benim spa genelde kafayı dikiyor top gibi duruyor ama iç karında yırtılma vardı bende onun gibi bir şey mi

Bilemiyorum ki ilk gebeligim hic anlamiyorum boyle sıkıyor birden vuruyor icim gidiyor

Benim de ilk gebeliğim kordonu ile falan da oynuyor olabilir

Bilmiyorum artik :speak_no_evil:

Sigara icersen bebegun hareketi azalir diyorlar

Hayir kiz

Zamanla haraketleri tekrar artiyor o zaman

Karnin sertlesiyor gibi dime bende de boyle yumruk gibi sertlesme oluyo geciyor daha sonra ama ara ara oyle oluyor

1 Beğeni

Evet evet tatli ye deneme yap bnmde ilk baslarda oyleydi cikolata yedim gece hic uyutmadi

Evet sanki kakasini yapar gibi sıkıyor kendini top gibi oluyor karnim sertlesiyor nefes alamıyorum

1 Beğeni

Bende de oluyor o kasilma diyorlar ona da bilmiyorum artik haraketleri hissediyorum ama cok nadir onceki kadar cok degil

Korkma canim gayet normal

1 Beğeni

İlk bebekse normal bende 27yim hareketli maşallah benim 3. Bebek bazen benimde boyle icimde biseyler kopuyomus gibi oluyo ama saniyelik Allahtan