Ya benimde öyle 27 haftaligim vajinama 1 haftadir bı ağrı giriyor hareketlerde az okadar abartılı deil ağrı neden olabilir acaba
Buyuyor cnm o normal kasik ağrısı da oluyor bzn
Evet allahtan saniyelik
Korkutmıyımda 33 ten sonrası daha zormuş hele ki 36 37. Haftalar öyle bir sert oluyor ki sanki karnımda taş taşıyotrum ve aşşağı itiyor ne sağ yatırıyor ne sola bazen çığlık çığlığa gidiyorum evde o derece yatarken batıyor . Ve hareketleri günde 5 6 defa falan anca hissediyorum ama öyle minik tekmeler değil sanki boşluğumdan cıkacakmış gibi sert vuruyor yada öyle bi hareket ediyor ki karnım patlamış top gibi eziş büzüş oluyo
27+1im o dediğiniz sertleşme bebek kendini geriyor. Bazen karnım taş gibi oluyor idrar yapma hissiö oluyor bi bakıyorum karnım bir yandan bööyyle bir şey yükseliyor bazen kafasını hissediyorum nazende ayağını onunla konuşuyorum okşuyorum aşkım bebeğim neden bana bunu yapıyorsun diye bi bakıyorum geri çekiliyor teknelere başlıyor
bunları hep ben tekken yapıyor babası geldiğinde hanım efendi uyuyor sanki. Bir keresinde madem öyle bende videoya çekerim dedim çektimde eşime gösteriyor bak kızımız kafasını nasıl dik kaldırıyor dedim bende o sırada kafasını tutuyorum okşuyorum
maşallah diyelim
Ayyy bnmde oyle zaten esim iste oluyor gun boyu bn tekim video cekmeye calisiyorum duruyor esimi cagiriyorum kos gel diye bi bkiyorum duruyor esimde kiyamam babayi sevmiyor musun diyo