22.hafta gebeleri toplaşın bakim 🤣

Ultrason kagidi vermedimi yaziyo orada grami boyu vs

Verdi ama ben hiçbirşry anlamadım atsam olur mu size ?

At tabi :smiling_face_with_three_hearts:

1 Like

Bu gorsei degil

Başka yokki elimde sadece bunu verdi dr

Bunun gibi bi kagit daha yokmu

22+5 deyim. 21. Haftamda gittiğimde 500 gr oldugunu söyledi. Ama bende 67 den 73 kiloya çıktım ben gayet normal buluyorum. Herşeyi az yiyorum sadece kahvaltıyı fazla yapıyorum sevdiğim için herhalde. Ekmekte olmasa hiçbir yiyemem zaten. Sağlıklı olun kilo doğumdan sonra alınırda verilirde dikkar edildiği sürece

Ben hamilelikten öncede avokado yiyordum. Yemeye hazır olanı bir güzel ayır ez tuz limon zeytinyağı ekle güzelce ekmeğini tostta ekmeğini kızart. Üzerine sür ve ye​:smile: ağzım sulandı yazarken

Hayır vermedi dün bir de ayrıntılı ultrasona girmeme rağmen hiçbir kâğıt vermediler

Ayrintili ultrasondan sonra eline A4 e bilgilerin yazili oldugu bi kagitta vermis olmalari gerekiyordu. Sen o heyecanla almayi unutmus olabilirmisin.? Neyse cok onemli degil zaten bebek saglikli olsun yeter

Hayır özellikle sordum dr sonuç nasıl diye normal dedi kendi dr sonucun gidecek dedi yarım saat sonra kendi dr gittim oda normal dedi renkli ultrason istedim bebek hareketli olduğu için sadece o attığım kağıdı verdim başkada birşey vermediler bana sinir oldum şuan

al ben de o kadar :joy::joy::joy: 19.haftamda girdim ben de ne bu randevuda ne oncesinde kilo boy bilgisi verilmedi. diger konularda cok ayrintili ilgilendiler ondan olsa gerek sormak benim de aklima gelmedi :joy::joy::joy: olmasi gerekenden az olsa bir seyleri herhalde uyarip tavsiye verirler diye dusunuyorum

Aynen neyse sağlıklı olsunda bebeklerimiz diğer kontrolde öğreniriz artık :slightly_smiling_face:

1 Like