Bu hafta kontrole gidenleriniz bebeklerinizin kilolarını paylaşabilirmi.? En kilolu bebeğe sahip anneden beslenme tavsiyesi alcamda (sağlık problemimden ötürü erken doğum yapacağım için bebeğime olabildikçe çok kilo aldırmalıyım)
22.hafta 1 günlük 475gr
Benimki de önde gidiyor bence reflü sorunumdan dolayı sürekli muz yediğim için olmuş olabilir bir de haşlanmış yumurta salatası çok sık yedim kahvaltıda.Aldığım kilo da 3
Ben 22.haftamdayım 5kilo aldım sadece herkes iyi diyo ama doktorum onuda almamalıydın diyo emannn herşey yolunda olsun da şimdi demekki napıyoruz kabuz ediyo die mu hiç yemiyodum muzu yemek listemize ekliyoruz yumurta hergün sabah 1haşlanmış yiyom zaten ögh geldi muz ekliyim ben
Kilonuz gayet iyi abartılmış biraz ben de tahminen 3 kg falan aldım ben 20 haftaya girdim bugün ayrıntılı ultrasona girdim 360 gr bebeğim
inşallah herkes bebeğini sağlıkla kucağına alır
Muz ve kaşar peynir bebekte güzel gelişim ve kilo yapıyor kesinlikle bende günde bir tane muz yiyorum baya işe yarıyor
Yaaa gebelik öncesindede kabıxlık sorunum vardı tüp bebek annesiyim aman kabızolma aman kabız yapçak gaz yapçak şeyler yeme diye diye bugünlere geldim ceviz fındık yumurta balık yiyorumda yalan yok eve hemde karstan kaşar getirtiyo olmamıza rağmen kaşar ağzıma sürmem sevemedim bi muzda korkudan yemiyodum ee bebeğe kilo yapsın die muz yicem peki ya kabız olursam
Muzu süt ile birlikte yiyebilirsin o zaman kabız yapmıyor diye biliyorum
Kesin denicem bimyolunu bulmam lazım @Rumus a çok özendim çok güzel beslemiş bebeği maşşallah
Bazen olmayınca olmuyor galiba ama bende çok muz meyve o bu şu yedim bebeğim 1 hafta geriden geliyormuş her şey normal dedi doktor 1 hafta önce ama yediğim kaşar muz falan bana yaradı bir tek her halde ben kilo alıyorum anca
İnan bende şaşkınım 3.ayimda bile karnın küçük denmelere başlanmıştı.Troidim var kilo alamıyorum diye iki kişilik ye bla bla kafamın eti yendi baya ama sonuç bu ve bunu çok kişiden duydum başından sonuna bulantı kusma kilo verme yaşadığı halde bebeğin 4 kilo civarında doğduğunu.Her güzel şeyin zorluğu var ben çok kilolu olsun istemiyodum açıkcası normal doğum yapmak istediğim için ama böyle giderse sezaryen yolları görünecek gibi.
Benim de 19.haftamda gittim en son 300 Gr olmuş dedi zayıf miyiz biz şimdi 21+3 olduk
Ben hic kilo almayanlardanim ama bebek aliyor benden
Şeker yüklemesi yaptırırsan kilo alımını yavaşlatıyo diyolar bebeğin
19.hafta belliki bu hfta değil :)) biz 19haftalıkken 310gramdık normalsiniz bence
Şimdiye kadar bişi yoktu ama dünki randevumda doktor banada dedi tiroit değerlerin yükselmiş diye. Muhtemelen tiroit var bendede
Dün akşam aldırdım eve gelirken bizimkine sütle yedim. Kabız etmeyi bırak rahatlattı bağırsaklarımı resmen Allah razı olsun bebemede uarayacağı için çok mutluyum
22.haftadayim oglum 543 gr kizim 463 gr Allah biliyor ya 8.haftadan beri devam eden mide yanmam yuzunden hicte saglikli beslenemiyorum yedigim cogunlukla ekmekbuna ragmen 1 kg almisim
22 haftayim kilosunu bilmiyorum
İkizmisin nası besledin yawrum bu bebeleri sende yaz genelde ençok yediğin şeyleri