22.hafta gebeleri toplaşın bakim 🤣

Muz kadtar peynir badem süt… bebeğin kilosunu güzel gelistiriyormus… bende hepsini bir iştahla yiyorum :smiling_face:

Bende çok yiyorum muz peynir ama şu sıralar çok muz yiyemedim şu sıralar pişmiş sütten yapılmış peynir çok yedim simdi ondan ne kadar kilo almış ona bakcam :joy:

Ay çok şükür bakamıyorum mu diye üzülmüştüm :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

22+3 kızım 545 gram​:see_no_evil::heart_eyes::nazar_amulet:

1 Beğeni

Bence 25 ten sonra iş kontrolden çıkıyor :rofl::rofl:

Anne de bebekte hızla büyüyor :rofl:

Bende gecen hafta 19.haftadaydim o zaman 260 gramda herseyy normal bi problem yok ddilr banada yarin 21.haftaya girecegiz

2 Beğeni

Kadtar ney gı kaşar peynirmi

İlknur ne yedin bacım yazıve hele :sweat_smile:

Aynen kaşar peynir :smiling_face:

Canım ben özellikle avokodo muz leblebi birde yoğurt sık tüketiyorum ama avokodo muz bence bebeğe kilo aldırıyor doktorumda öyle demişti :slight_smile: Her gün muz avokodo kesin menümde var :joy:

1 Beğeni

Yapma :frowning: avokado ne yaaa zaten ömrüm boyu süt içmemişim içinde süt olan bişi yememişim sırf bebeğe faydalı diye haftada 1 yarım bardakta olsa içmeye çalışıyorum :frowning: şimdi bide avokado mu yicem :sob: buarda gözüme ilişmişti bu hafta migrosta 25tl miş nası yiyosun tarif et bari sevmeyince bilmiyorumda :frowning:

1 Beğeni

Bende yumurtayı yiyemiyorum kokusunu oldum olası sevmiyorum zor zor artık sırf bebek için valla :roll_eyes: hemen tarif edeyim sana avokodoyu ince dilimle biraz tuz limonla karabiber pulbiber hafif gezdir eğer sana bunlarda ağır gelirse yoğurtla beraber tüket ben dilimleyip tüketiyorum sadece birşey koymuyorum içine birde canım ıspanak ve kabak çekirdeğinde tüketebilirsin bunlar da kilo yapıyor :smiling_face:

1 Beğeni

Merhaba iyi akşamlar murat dilmener hastanesinde perinatoloji polikliniğinden randevu aldım fakat endişelerim var gittiğimde detaylı ultrason için başka doktora yönlendirir mi önce kadın doğum muayenesi ol sonra bana gel der mi yoksa direkt gittiğimde detaylı ultrason yapıyor mu bilgi alabilirsem çok iyi olur

Cuma 21+6 503 gr di. Özellikle kahvaltılarını çok özen gösterdim. Avokado peynir yumurta zeytin yeşillik. Onun dışında çiğ kabak çekirdeği, kaju , ceviz , yaban mersini, diğer ogunlerimde normal ev ahalisiyle aynı şekilde devam ettim.

Direk gittiğinizde perinatoloji muayene eder muayene yaklaşık Yarın saat 40 dk sürer

Tek olarak yemek isterseniz dilimleyip tuz ve limonlayip yiyebilirsiniz . Bu şekilde tuketemezseniz avakado haşlanmış yumurta peynir damak tadınıza göre zeytinyağı tuz limon ekleyerek ekmeğe sürüp tüketebilir siniz. Zorlanmazsiniz diye düşünüyorum

Yani o zaman perinatoloji polikliniğinden aldığım randevuyu iptal etmeme gerek yok dimi gittiğimde bakarlar

Ben 20 haftalığım bugün ayrıntılı ultrasona girdim dr bana hiç kaç gram olduğunu demedi sizleri ne güzel biigilendirmişler

Tabi canım bakar