Hayırlısı olsun hakkınızda inşallah benim de normal doğum olsaydı tarih 20 temmuz u gösteriyor ama sezeryan 10 gün erken alınmış olacak Allah yardımcımız olsun inşallah
Bizimdde 17 temmuz normal doğum bekliyoruz bakalım Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlat versin inşallah ![]()
Amin amin inşallah bizim artık sayılı günler kaldı kavuşmaya hem heyecan hem korku panik atak ne yapsın bu durumda ![]()
![]()
Anladım çok teşekkür ederim ![]()
![]()
Rica ederim ne demek ![]()
Amin inşallah bu son günler hızlı mı gidiyor yoksa korkudan dolayı bana mı öyle geliyor ![]()
![]()
![]()
Merhabalar benim normal 40.haftqm 31temmuz su fakt ilk ikisi sezeryan idlugu için zaten beklemeyecekti ama biraz heyecanlar yaşattı minnoş bize suyum.gekdi sandık yatış yaptılar ciğer gelistirici iğne oldum plesanta yaşlanması varmış fakat nst sancı cikmadi doğum.beliritiside yok sadece su azalmış okadar 35hafta gel dedi bakalım süreç nasıl olacak. Hepimiz için hayırlısı olsun inşaallah dua edelim birbirimize Rabbim sağlıkla kavusmalr nasip etsin inşallah ![]()
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah az kaldı bitecek bu günler kucağımızda olduğu günlerde göreceğiz inşallah canım dualarım hepimiz için ![]()
25 temmuz suana kadar doktor bişey demedi normal doğum gibi görünüyor
ama heycan dorukta hazırlıklara son gaz devam![]()
Aminnnn inşallah canım Allah razı olsun hepimiz sağlıkla sihhatle kavusalim insallahhh ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Amin inşallah canım ![]()
Sağlıkls gelsin minik inşallah ![]()
Bende temmuzu beklerken biraz suyum geldi 36+4 de ayrica bebegim makat durustaydi 20 haziranda sezeryanla dogum gerceklesti
Rabbim sağlıkla böyütmeyi nasip etsin inşallah işte onlar ne zaman isterse o zaman geliyor lar sağlıklı olması en önemlisi ![]()
Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün demekki ozaman doğru zamnmis ikimizde saglikliysa iz mesele yok sizin maşallah buyumusde benim suyum geldi sanildiginda 33 haftaydi iğne falan yapıldı ama şükür biraz daha duruyor bakalım bekliyoruz inşallah vaktiyle zamanında gelir ![]()
Bu sizi korkutmasın benimde 11.haftalıkken kanamam olmuştu acildeki doktorlar sata göre kesemin büyük olduğunu söylemişlerdi çok korkmuştum sonra özele gittim özeldeki doktorum gayet kesenin boyu güzel dedi boşuna panik yapma dedi kendine içim rahatlamıştı sonradan
Temmuz anneleri
Durumlar nasil temmuzun bitmesine 25 gün var.. Kimler elendi sohbete gelin haydi![]()
![]()
![]()
Bende şimdi kontrole gidicem 37+2 den selamlar ![]()
Benimde yarin kontrolum var
heycan dorukta son günler
geceleri hafif adet agrisi gibi agrilar ve bu hafta asla egilemiyorum karnim cok agriyo gecen hafta böyle bi sorun yoktu 1 haftada oldu ve bel agrim olmaya basladi Ananas ve Hurma yemeye basladim 37. haftada sizler neler yapiyorsunuz?
Son iki gün Perşembe günü Allah nasip ederse biz de aranızdan ayrilacaz az kaldı ama sancılar gelip gidiyor inşallah bekler iki gün daha ![]()