2025 Temmuz anneleri

bel fıtığım ve bel kaymam var maalesef :joy: öğünlerim harici canım bir şey çekerse de ya yemedim ya da çok az tadımlık yedim, öyle de yapmaya devam ediyorum çünkü normal doğum yapmak istiyorum :pray:t3:

1 Beğeni

Temmuz Anneleri neredesiniz​:smiling_face: 29+3 'den selamlar zaman ne cabuk gecti degilmi peki sizin günleriniz nasıl geciyor ? Sütü gelen oldumu Anneler? Bende halen süt fln yok sizde durumlar nasıl haydi kızlar yorumlara

31+2 deyim bekelrse temmuz 2 Şi gibi planlıyoruz ama süt gelmesi falan yok

33’e giriyoruz zor geçiyor ama bu haftaya kadar geldik. Süt yok henüz genelde doğumdan sonra bedenin uyarılması ve hormonların dengelenmesiyle gelir :slight_smile:

1 Beğeni

Merhaba 30.haftaya girdim ama bacaklarimin arasinda agri hissediyorum sanki bebek orda cikti cikacak gibi normal mi

Lavoboya cok gidiyomudunuz? Yada bebeginiz kafasi asagida dönmüs olabilir mi ?

Merhaba ben 32 haftayi bitiriyorum ama asiri yorgunluk yaşıyorum icimden hic bisey yapmak gelmiyor surekli uyumak istiyorum elim kolum kalkmiyor

1 Beğeni

30 haftaligim ben de. uyuyamiyorum, agrim sizim olmadigi zamanlarda da uyuyamiyorum. sabah erkenden kalkiyorum ama yataktan cikasim gelmiyor hic sanki tum vucudum geri cekiliyor. calismaya devam ediyorum, calismak yoruyor ama ruhen bunalima girmemi engelliyor.

Kızlar biz bugün gün aldık temmuz 10 da sezeryan olacaz Allah nasip ederse temmuz da kimler var bakalım biz Haziran da doğar diyor duk nasip temmuz Muş Allah in izniyle

1 Beğeni

Benimde temmuz ama henüz dr ne gün verdi nede doğum şeklinden bahsetti sata göre 34+4 ultrasona göre ise 36 haftalık gebeyim.Size kaç haftalıkken tarih verdi?

35+4 bugün verdi benim de ultrason a güre iki hafta ilerde ama doktor kendi haftasını yakalar dedi en sağlıklısı 39 da almak biz de 39 dan 5 gün alacaz sezeryan günü o şekilde verildi bakalım senin de 36 da verilir

4 Temmuz görünüyor doktorum normal doğum dıyor bekleyecez bakalım :joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy:artık ne zaman olursa

Hım anladım 30 haziranda kontrolüm var belki ozaman bana da gün verir teşekkür ederim​:cherry_blossom:

Allah yardım etsin inşallah normal i beklersen artık ne zaman isterse o zaman gelir hayırlısıyla gelsin minik​:smiling_face_with_three_hearts:

Rica ederim hayırlısı olsun hakında inşallah doktorum bana 35 te gel.dedi ben bilerek 36 da gittim dedi iyiki 36 da gelmiş sin 35 te gelseydin git bir hafta sonra gel gün veriyim diyecek tim diyor kendisi dedi zaten 36 ideal hafta gün vermek için kurnazlık iyidir bazen :joy::joy::joy:ben sevmiyorum ikide bir doktor a gitmeyi ultrason dan bille nefret ediyorum niye bilmiyorum :joy:

Bana da sezaryen icin tarih verdiler..8 temmuz inşallah..az kaldi çok heyecanliyim.Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin.Bir de doğum esnasında elimde ashabi kehfin isimlerinin yazili oldugu bir kağit tutacağim.her turlu dogumu kolaylastiriyormus Allahin izniyle.sizinle se paylaşmak istedim.

2 Beğeni

Rabbim yardım cin olsun aramızda iki gün var bende senin söylediğin gibi yapacam inşallah Allah razı olsun güzel düşüncen için :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

İnşallah teşekkür ederim :slightly_smiling_face:30 haziranda 36 olucam ama ultrasonda kesin önde gittiği için 38 diyecek ve bence banada tarih verebilir sağolun birde son bişey sormak istiyorum bu sezerysn siz mi istediniz yoksa dr bebeğin pozisyonundan dolayı mı sezeryana karar verdi? :innocent::cherry_blossom:

Benim de tam 35 haftalık oldu, tarih olarak 24 Temmuz gösteriyor normal doğum beklediğimiz için sadece temmuz annesi olacağımı biliyorum tarihi değil :innocent: yarın doktor kontrolüm var belki biraz belli eder kendiniiii :innocent::innocent:

İnşallah cnm​:smiling_face_with_three_hearts: hayır bu sezeryan tamamen benim isteğim le yapılıyor bebeğim iki hafta önce makat gelişliydi ama dündü yani normal doğum pozisyonuyla duruyor ama ben sezeryan doğurmak istedim doktor um da sağol sun kabul etti

1 Beğeni