2025 Temmuz anneleri

fetal dna dedikleri kapsamli testten yaptirdim. cok sukur her sey yolunda.

1 Like

ben gorusmeden bir saat once iki kare yogun bitter cikolata yemistim ve cok net bir sekilde bacak arasini gostermisti. size tavsiyem budur, zaten gebelik ve saglikli beslenmede bitter cikolata tavsiye ediliyor.

1 Like

insallah oglumuz olacak. 14.haftaya girerken kendisi gosterdi bacak arasini, 15.haftada fetal dna testi ile kesinlesmis oldu.

Ben de ikidir öğrenemiyorum.18 inde randevum var.19 haftalik olacak umarım öğrenirim artik.heyecanla alisveris yapmayi bekliyorum;))

1 Like

Canım ben türkiyede yaşamiyorum,:smiling_face: doktorum 2 li taramada erkege benzedigini fakat bunu kesin demesi icin cok erken oldugunu söyledi cünkü sürekli uyuyor burada genelde 18. Haaftada söylüyorlar bakalım bitter cikolata yicem giderken bu sefer ama tabiki kızım olursa cok iyi ailemde hiç kiz yok benim icin güzel bi hediye olur​:palms_up_together:

Merhabalar oğlan anası olarak aranızdayım :slight_smile: Allah herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. 2li tarama testinde ultrason da mi yapılıyor acaba?

1 Like

İnşallah herşey gönlünüzce olur geç olsun güç olmasın :blush:

Merhaba evet ilk ultrasonla bebeğin ense kalınlığı ve burun kemiği ölçülüyor daha sonra da kan veriyorsunuz sonuç 10 15 güne çıkıyor.

1 Like

12 .hafta kız 16.hafta erkek gibi dediler bekliyoruz.:):slight_smile:

1 Like

Bizim de minik bi prenses geliyor :slight_smile:

1 Like

Yaa bende seni merak ediyordum ikimizinde belirtiler benzerdi ikiside oğlan hayırlı olsun inşallah​:blush:

Fetal DNA da nasıl öğrendiniz testte tam olarak nerde yazıyor nasıl anlaşılıyor acaba?

isim dusundunuz muuuu saglikla gelsin insallahhhh @Hava1805 testte yazmasi kanunen uygun degilmis. test merkezi belirtmis oldugunuz doktora mail atiyor. size sadece sonuc maili iletiliyor olmali Benimki boyleydi en azindan

ben direkt sonucu kendim gormedim, hastaneden arayarak herhangi bir genetik hastalik ve risk olmadigini cinsiyeti ogrenip ogrenmek istemedigimi sordular. ben de ogrenmek istiyorum dedim ve soylediler. amerikada yasiyorum, burada direkt fetal dna testi yapiliyormus 11-14 haftalar arasinda.

2 Likes

Benim bir kizim olacakmiş ogrendik cok sukur

1 Like

Bi ben ögrenemedim galiba​:sweat_smile: benimde inş yarin kontrolum

Ben de öğrendim kızım olacağını.Hepsi sağlıkla gelsinler inşallah.hemen heyecanla alisverise çiktik.yaz anneleri neler aldınız.yaz bebeği olacak bizimkiler.ilk gebeliğim ne tercih etmeliyim bilmiyorum.butun hastane cikişlari patikli uzun kollu.bizim bebişlere uygun mu?

1 Like

Merhaba Temmuz anneleri 21 haftadir cinsiyetini gizleyen bir oğluşum varmiş,bugün itibariyle oğlum olucagini ögrendik tabi hemen gitti annesi alişveriş yapti Allah evlat isteyen herkese nasip etsin​:hatching_chick::smile: Bu arada kac kilo aldiniz 52 kilo ile hamile kalan ben suan 67,5 kiloyum inşallah doğuma 80 kilo ile gitmem istahim çok acık sizde durumlar nasıl haydii sohbete gelin biraz​:pregnant_woman:t2::pregnant_woman:t2:

1 Like

hayırlı olsun, allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. 60 kiloyla hamile kaldım şu an 61 kiloyum. 20 haftalık şu an. :blush:

1 Like

Nasıl kilo almadiniz​:sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile: