Evet yaptırdım, bu ikinci gebeliğim ikisindede yaptırdım niyetim sonlandırmak değildi varsa böyle bir risk hayatımızı ona göre planlamak içindi. Çok şükür iki bebegiminde temiz çıktı
12 temmuz diyor ama aksilik olmazsa 38+3 yani 2 temmuzda olsun istiyoruz ![]()
Merhabalar ben bugün doktora gittim şuan 13+6dasin ikili test için geç kaldın dedi. Ama başka gittiğim doktorda ise daha 12+2 deyim anlamadım doktordan doktora değişiyor mu bu
Nasıl yaa bende 14. Haftada gidicem gün yok çünkü ogunr verdiler bence yanlış yönlendirmiş olabilirler sizi
1 temmuz![]()
kızim olacak ınsallah
12 13 14 haftasi arasi yapilio zaten cnm sorun yok
Suan icin gec kalmis sayilmassin ama randevu olusturmak icin gec olmus olabilir cunku ben randevumu 6 haftalikkeen almistim randuvu alamam diye
- Haftaya kadar yapılabiliyor ki niye geç kalmış oluyorsunuz
Bizim 11 temmuz gözüküyor ama ikiz oldukları için erken gelebilirler dedi o yüzden bilemiyorum suanluk![]()
Benim 2 temmuz oğlum olacak inşallah ![]()
![]()
Herkese merhabalar Şuan 12 haftalığım doğum 4 ağustos gösteriyor ama ölçümleede önde muhtemelen temmuz sonuna denk gelir diye düşünüyorum
çarşamba ikili taramam var heyecanla görmeyi bekliyorum
Benimde 13 temmuz gosteriyor dogum. Ikili taramami 10 ocakta yaptirdim cok sukur temiz sonuc aldim. Artik cinsiyeti merak ediyorum 15+3 deyim
Ben 15 de ogrendım cinsiyetı ![]()
Benimde 2 temmuz inşallah oğlum olacak
Bizim ki 13 te göstermişti bu hafta gittim 15 te yine aynı sizinde pozisyonu uygun olursa doktor söyler bence
Sağlıkla doğarlar inşallah ![]()
Temmuz Anneleri iyi geceler, Bebeginin cinsiyetini ögrenen varmi aranizda![]()
![]()
buralar cok sessiz hadi sohbete gelin biraz
🩷![]()
![]()
Meraba evet ben bugün öğrendim cinsiyeti kız![]()
Benimki göstermiyor
bakalım 19.2 tekrar randevum var
cinsiyetini ögrenip biraz alışveriş yapmak istiyorum.
Bende anca 16. Haftada bugün yani öğrenebildim genelde geç öğrenilince kız diyorlar ama belki sizinde kızdır ![]()