2025 Temmuz anneleri

Evet yaptırdım, bu ikinci gebeliğim ikisindede yaptırdım niyetim sonlandırmak değildi varsa böyle bir risk hayatımızı ona göre planlamak içindi. Çok şükür iki bebegiminde temiz çıktı

1 Beğeni

12 temmuz diyor ama aksilik olmazsa 38+3 yani 2 temmuzda olsun istiyoruz :heart:

1 Beğeni

Merhabalar ben bugün doktora gittim şuan 13+6dasin ikili test için geç kaldın dedi. Ama başka gittiğim doktorda ise daha 12+2 deyim anlamadım doktordan doktora değişiyor mu bu

1 Beğeni

Nasıl yaa bende 14. Haftada gidicem gün yok çünkü ogunr verdiler bence yanlış yönlendirmiş olabilirler sizi

1 Beğeni

1 temmuz​:heart_eyes::heart_eyes: kızim olacak ınsallah

1 Beğeni

12 13 14 haftasi arasi yapilio zaten cnm sorun yok

1 Beğeni

Suan icin gec kalmis sayilmassin ama randevu olusturmak icin gec olmus olabilir cunku ben randevumu 6 haftalikkeen almistim randuvu alamam diye

1. Haftaya kadar yapılabiliyor ki niye geç kalmış oluyorsunuz

Bizim 11 temmuz gözüküyor ama ikiz oldukları için erken gelebilirler dedi o yüzden bilemiyorum suanluk​:pleading_face:

Benim 2 temmuz oğlum olacak inşallah :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

4 Beğeni

Herkese merhabalar Şuan 12 haftalığım doğum 4 ağustos gösteriyor ama ölçümleede önde muhtemelen temmuz sonuna denk gelir diye düşünüyorum​:hibiscus: çarşamba ikili taramam var heyecanla görmeyi bekliyorum

1 Beğeni

Benimde 13 temmuz gosteriyor dogum. Ikili taramami 10 ocakta yaptirdim cok sukur temiz sonuc aldim. Artik cinsiyeti merak ediyorum 15+3 deyim

1 Beğeni

Ben 15 de ogrendım cinsiyetı :heart_eyes:

Benimde 2 temmuz inşallah oğlum olacak

1 Beğeni

Bizim ki 13 te göstermişti bu hafta gittim 15 te yine aynı sizinde pozisyonu uygun olursa doktor söyler bence

2 Beğeni

Sağlıkla doğarlar inşallah :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Temmuz Anneleri iyi geceler, Bebeginin cinsiyetini ögrenen varmi aranizda​:blush::blush::blush: buralar cok sessiz hadi sohbete gelin biraz​:blue_heart:🩷:pregnant_woman:t2::pregnant_woman:t2:

Meraba evet ben bugün öğrendim cinsiyeti kız​:grin:

1 Beğeni

Benimki göstermiyor​:weary: bakalım 19.2 tekrar randevum var​:smiling_face: cinsiyetini ögrenip biraz alışveriş yapmak istiyorum.

Bende anca 16. Haftada bugün yani öğrenebildim genelde geç öğrenilince kız diyorlar ama belki sizinde kızdır :blush:

1 Beğeni