Bende bugün nst de küçük sancılar çıktı ama 26 Temmuza kadar yolu var dedi dr![]()
arada minik minik ağrılar oluyor
34 haftalığız doktorum en erken 23 temmuzda gelir bebiş dedi ama şimdiden bel ağrım var 1 cm açılmayla bekliyoruz
Bende 37+2 deyim ptesi sezaryanla alacak doktor sizin ne zmn
Bizimkiler galiba normal dogum görünüyor![]()
allah büyüktür ne zaman..
Merhabalar 36+4 ten selamlar banada 20si gibi alırım dedi ama tabi suyumuz sınırda olduğu için sürekli takip bakalım hayirlsi ![]()
Biz 2 temmuzda elendik kızlar darısı bütün hamişlerin başına ![]()
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ![]()
![]()
36+5..36dayken cati muayenesinde rahim kapali fakat basi orada demisti. herhangi bir sikayetim yok cok sukur bedenimin ayaklarima bacaklarima agir gelmesi disinda… bekliyoruz…carsamba yeniden kontrol var
Benimde ayni sanki bacaklarimda hic can yok gibi adet olucak gibi bi agri var 37+4 benimki
Bana gün vermedi şuan normal gözüküyor dedi size neye göre sezeryan dedi ve bebeğiniz kaç kilo sizin??
hic agrim sizim da yok o taraflarda. bazen klozete oturamiyorum sadece anlik bir sanci geliyor o da dogrulunca geciyor. ilk gebeligim. cevremdeki kimseye de benzemiyor yasadigim/yasamadigim seyler. kor topal bekliyorum……
Amin inşallah Allah razı olsun canım ![]()
Yaa 26 temmuz bende aramızda bir gün varr![]()
![]()
Benim 36+3 temmuz sonu ağustos 4ü ama temmuzda olur muhtemelen bebek dönemedi sezeryan görünüyor onada 38. Haftama yakın randevu bulabildim gün vermek için geç olabilir yada o zamana kadar ağrım sancım olut aciller miyim bilmiyorum
Kızlar benim bugun suyum geldi hastanedeyim Dualarinizi bekliyorum
38+4 suan iyiyim hafif agrılarım var ama inşallah gece yarısına kadar oğlumu kucagıma alırım![]()
insallah saglicakla kucaginiza alirsiniz. allah kolaylik versin. ![]()
Yarın bende sabah sezeryana giriyorum![]()
Sag sağlim hayırlısıyla gucagınıza alın canım bebiş kızmı erkekmi?
Amin inşallah.Kız
Allah bağışlasın İlk çocukmu canım? Benm 2 ci ilki kız bu erkek benmde allah nasip ederse cuma günü doğuumum