2024 yaklaşıyor☃️

Yeni ayın ilk gününden herkese koccaman günaydın.:white_heart::snowflake::snowman_with_snow:

2023 de hayatında neler değişti? Neler yaptın? Neyle karşılaştın? Kimler hayatına dahil oldu? Kimler hayatından çıktı? Kısaca 2023 iyi bir senemi oldu yoksa aksine?:smiling_face_with_three_hearts:2024 de kapımızda artık malum.Bu yeni yıldan beklentilerin nelerdir peki?

4 Beğeni

Acısıyla tatlısıyla güzel bir yıldı çok şükür :sparkles: nisan ayında bebişimin olacağını öğrendim tatlı bir heyecan sardı :smiling_face: şimdi 2024 te kızımın doğmasını bekliyorum inşaallah :smiling_face_with_three_hearts: senin nasıldı arkadaşım @FidanUğur

2 Beğeni

İlk 7 ay hamile gezdim çok güzeldi adeta prensesler gibiydim sonra oğluma kavuştum. Anneannemle vedalaştım. Anne rolüne uyum sağlmak beni çok yıprattı. Yeni yıldan çokça sağlık huzur ve daha çok para bekliyorum

Peki sen arkadaşım?

3 Beğeni

Allah rahmet eylesin :slightly_frowning_face:

2 Beğeni

Çok zor oldu bu yıl benim için.Ama bu sürüne sürüne gitdiğim yolun sonunda kavuşdum savaşçı Ömere.Yaşanan herşey için Allaha sonsuz şükürler olsun.:rose:

2 Beğeni

Allah rahmet eylesin kardeşim benim.

Benim için zor ama bir o kadarda güzel yıl oldu.2024 beklentim sağlık,huzur,para ve bol bol gezeceğim bir yıl diliyorum.:heart_eyes:Eşim en çok Türkiyeye gidip gezmemizi istiyor.Uçak korkumu yene bilirsem sıkıntı yok çok şükür gidebilmemiz için

2 Beğeni

Benim için Güzel bi yildi 2023 yılı Bu yil Nisan ayında Hamile oldugumu öyrendim Allah nasib ederse 2024 ilk ayı Ocak ayında Kızım kucagima alicam İnşallah 2024 yilida Güzel yıl Olur bizim için Hickese kayb acı yasatmaz hepimiz Mutlu olursuz Kimi bebek istoyor inşallah bu yeni yilda Bebisleri olur sağlıkli şekilde hepimiz güzel Günler nasib olar inşallah

2 Beğeni

Rabbime çok şükür bu 2023 de cesurumu bize verdi,ve çok şükür ki sevdiklerim yanimdaydi onlara bisey olmasin yeter.zorluklarıda oldu tabi eşim 6 ay işsiz kalmıştı. Acisiyla tatlisiyla güzel ve ögretimli bir yıldı benim için. 2024 ten beklentim yok , hayalimizden daha güzel ve hayırlı olsun istiyorum,sevdiklerim hep yanımda gözümün önünde olsunlar onlara bişey olmasın ve umuyorum ki 2024 bize uğur getirsin bolluk helal rızk getirsin inşallah , yuzumuzden gülücük ,soframızdan bereketimiz ,yanımızdan sevdiklerimiz eksik olmasın aminnn​:pray::pray: :pray:

1 Beğeni

Diğer konuya da yazdım gerçi. O yüzden burada sadece iyi dilekler sunuyorum hepimiz için. Hiçbirimiz gül bahçelerinde pamuk yataklarda uyumuyoruz. Altın tepside yemekler ya da imkânlar serilmedi önümüze. 2024’ten beklentim gerçekten hepimizin gönlünün feraha kavuşacağı, hakkımızda hayırlı olanı getirmesi. Bazılarımız kucaklarına aldı çocuklarını, bazılarımız bekliyor, bazılarımız kaybetti, bazılarımız hasretle ikinci çizgiyi gözlüyor. Ben hepimizin gönlüne göre olsun istiyorum. Yorulmadan, neşeyle ve sefayla içelim kahveleri ve çayları. Her yudumda kendimizi tebrik edelim ve gururlanalım.

Bence 2024’e girerken önce kendimize sarılalım, öpüp koklayalım. Çok güzel iş çıkarıyoruz kızlar. Aferin bize :sunflower:

6 Beğeni

Benim çok kötü başladı 2023. Deprem oldu çok kötüydü sonra hamile olduğumu öğrendim bir an da güzelleşti her şey sonra işte tamamen dibe çöktü en kıymetlim canım annem vefat etti. Çok kötüydü hala kötü ve hep kötü olacak hep kalacak geçmeyecek bu acı. Tek sığındığım şey kardeşlerim ve bebişim. Karnımdaki yavrum beni ayakta tuttu. İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım tek duam bu :palms_up_together:t4: inşallah herkes sağlıklı bir şekilde kucaklarına alırlar yavrularını :palms_up_together:t4: 2024 den beklentim sevdiklerim yanımda olsun sağ olsunlar yeter. İnşallah hepimiz için sevdikleriniz ile beraber çok güzel bir yıl olur :palms_up_together:t4:

2 Beğeni

Amin çok güzel yazmışsın

1 Beğeni

Allah rahmet eylesin.İnşAllah yavrunuzun gelişiyle unutursunuz bütün yaşananları.:rose:

1 Beğeni

Çokca amin…:pray:t2:

1 Beğeni

Yaa sizin şu kaleminiz öyle güzel güçlü ki okuyunca içimize su serpiliyor. İyi ki varsınız :smiling_face:

1 Beğeni

Sena​:heart: estağfurullah içimden geçenleri yazmaya çalıştım dilim yettiğince. İyi ki varız :heart:

1 Beğeni

Aminnn inşallah :palms_up_together:

1 Beğeni

2023 en kötü yıldı benim için

Depremi yaşadık… Başka şehirde sıfırdan yeni bir hayat kurduk. Taa ki tekrar Hatay’a dönene kadar… Hatay eskisi gibi değil, insanlar eskisi gibi değil…

Tek güzel yanı Eylül kuşumun aramıza katılmış olması

2024 ne olur bize bol huzur, sağlık, çokça para gönder :pray:

Sokakta kalan hayvanlara, insanlara güzel bir ev, yemek, kıyafet nasip et :pray:

6 Beğeni

Amin kardeşim amin…:pray:t2:

1 Beğeni

Aminn çok aminnn

1 Beğeni