Bol koşturmacalı bir yıldı benim icin okulda yeni dönem yeni öğrenciler derken bebisim supriz yaptı bana ben geliyorum dedi sonra bitmek bilmeyen sıcaklar ama en prenses olduğum yıldı diyebilirim hamileliğin avantajını dibine kadar kullandım vee oğlusum katıldı aramıza cok güzel bi aile olduk ve bu sene ne kadar gereksiz insan varsa çıkardim hayatimdan birdee tabiii kocaman bi ailem oldu sizlerle tanıştımm harika dostluklar edindim
Yeni yıldan beklentim hicbir cocuk ağlamasın savaslar bitsin insanlar birbirine zulüm etmesin huzurumuz kacmasın sağlığımız bozulmasın gerisi hallolur bi sekilde mutlu bir yıl diliyorum simdiden herkese gökkuşağındaki renkler gibi gecsin gelecek yılınız
Acisiyla tatlisiyla gecti bu yilin sonunda en guzel hediyeyi minigim verdi simdi 2024 kucagima alacagim gunleri sayacagim 2024 herkese sans huzur mutluluk getirsin tum gozyaslarimiz mutluluktan aksin hepimizin insallah
Merhaba ,2023 yılı kötü başladı benim için depremden önce annemin meme kanseri olduğunu öğrendik dünyam başıma yıkıldı sonra ameliyat radyoterapi derken çok sukur iyiye gitti her şey .Tahlilleri temiz çıktı.Tenmuz ayinda tüp bebek tedavisine basladik yeniden daha once de denemelerim olmustu ama olumsuz sonuclanmisti cok sukur bu sefer güzel haberi aldik şu an 20.haftadayiz Rabbim insallah saglikla kucagimiza almayi nasip eder.Son olarak da işimle ilgili güzel bir sey oldu ögretmenim ve evimin cok yakinina tayinim çıkti .Rabbime binlerce şükür .Ağlayarak basladigim bir yildi guzel bitiyor.Rabbim herkesin gönlündekini versin inşallah .Anne ve evlatla sınanmak çok zor .Evlat hasretiyle yananlarin kucaklarini doldursun Rabbim.