Merhaba hamişler, fikir oluşturması açısından gittiğiniz özel hastanenin doğum/sezeryan ücretini bu konu altına yazalım. Örneğin;
Hastane: özel Umut hastanesi
İl: izmir
Ücret: 15.000 TL
Doktor : adı soyadı
Şeklinde.
Merhaba hamişler, fikir oluşturması açısından gittiğiniz özel hastanenin doğum/sezeryan ücretini bu konu altına yazalım. Örneğin;
Hastane: özel Umut hastanesi
İl: izmir
Ücret: 15.000 TL
Doktor : adı soyadı
Şeklinde.
Bir an benim gittiğim hastane sandım
Özel ümit hastanesi
Muayene ücreti 495 lira
Normal doğum ve sezaryen 13.000 lira
Spinal sezaryen 15.000 lira
Eskişehir
Dilek Ulusoy
Kimi hastanelere hazirandan sonra zam geleceğini okudum. Bunlardan biri Acıbadem
Özel Ekol Hastanesi
Muayene ücreti : 240 TL
Normal doğum ve sezaryen doğum ücreti : 8.750 TL
Edirne
Sibel Sevinç Pekdemir
Kontroller; Gazi Osman Paşa Kadın sağlığı merkezi
Muayene ücreti:300 TL
Doğum Şafak Hastanesinde gerçekleşiyor
Normal doğum ve sezeryan doğum:11000 TL
Epidural anestezi ile sezeryan olacaksa +800 TL
İstanbul
Ahmet Vehbi Koca
Zam geldi mi arkadaşlar, hastaneler temmuz ve haziranda zam yapacağını duyurmuş
@Cansu Tıp Fakültesi’nde doğum yapacağım gibi görünüyor. Zamlanacağını tahmin ettim
Özel Polatlı Can hastanesi doğum paketi var 9 muayene ve doğum 2 3 4 tarama kan testleri dahil 18 bin ama temmuzdan sonra zam gelecek Ankara Polatlı
Arkadaşlar bir ay içinde iki kez zam geldi hastanenizin güncel fiyatlarına bakmalısınız
15 bindi 17 bin oldu
Taksit taksit zam yapıyorlar çok sinirleniyorum
Diyarbakır batı hastanesi sezaryen 11.350
Muayene ücreti 800 oldu
Sakarya Adapazarı özel bey hekim hastanesi
Muayene 700 sigortalı 565
Normal ve sezaryen doğum 10.500 suanlik
Burda iki kez bir ay içinde zam geldi. Sizin yine uygunmuş
Ben İstanbul Maltepe Ersoy Hastanesine gidiyordum muayene 600 lira sigortalı doğumda sezeryan normal zorunlu sezeryan hepsi 20 bin lira ve bende hastane değişikliği yapmak durumunda kaldım
Ben doğuma 17 bin verdim pişman değilim
Evet aynı doktorda devam etmek isterdim ama ekonomik olarak bizi biraz zorlayacak o yüzden hastane değişikliği yapmak zorunda kaldık
Erzurum Özel Buhara hastanesi Muane ücreti 500 lira Normal doğum sezeryan fark etmiyor bütün doğumlar 10 bin lira Paket seklinde doğumlar oda süslemesi masa hazırlığı tuzlu tatlı kurabiye ve lohusa şerbeti böyle bir masa hazırlıyorlar birde sanırsam çok emin değilim ama bez zıbın takımı gibi bir paket hazırlamışlar hediye ıslak mendil felanda var içinde birde kapı süsü oraya ait.
Gaziantep Özel NCR hospital Muayene ücreti 750 TL Normal doğum 9000 Prenses doğum 12000 Sezeryan 12000 Gaziantep Emel peri Canbolat
Vay be, organizasyon gibi bir hastane, helal olsun. Çok da uygun fiyat
İlgi alaka çok iyi herseyinden çok memnunum ben para alıyorlar adım başı ama insan gibi muamele görüyorsun ben devlete gittim acil kanama ile o kadar kötü davrandilar ki gittigimede pişman oldum