2023 özel hastane doğum ücretleri

3 Beğeni

Evet bütün süslemeler ikramlar bide bebek bakım çantası veriyorlar ve fotoğraf çekimi yapil albüm veriyorlar. Birde diyetisyen, doğum koçu falan dört beş kişi daha muayene bilgilendirme yapıyor . Yanlız ben muayene ücreti 640 lira ödedim geçen hafta.

2 Beğeni

Artmismi yine doktorun kimdi senin erzurumdami oturuyorsun

Haliç Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi - Avcılar Hospital

Muayene ücreti: 790 tl

Normal doğum: 10.000 tl

Sezeryan doğum: 12.000 tl

İstanbul Avcılar

Op.Dr. Nil Bilgen

2024 doğum o zaman ne kadar olur bilmiyorum Allah yardim etsin artık :palms_up_together:t3:

3 Beğeni

Fiyatların hiç duracağı yok malesef ne olacak böyle bilmiyorum Allah yardım etsin

1 Beğeni

Evet Erzurum’da oturuyorm. Bunyamin Börekçi . Tüp bebek uzmaniymis ben bilmeden sadece randevu o musaitti öyle gittim. Doktorların ücretleri farklı mı acaba.

1 Beğeni

Evet benim doktorumda oydu ama sezeryanda 5 bin fark vardı diye Muhammet ustaya gidiyorum iki aydır onda doğum 10 bin bünyamin bey prof oldugundan hem giriş ücretleri hemde amelyat fark var

1 Beğeni

Muhammet usta 500 lira

1 Beğeni

Teşekkür ederim bilgi için biz ilk heyecandan bilemedik ilk önümüze çıkana girdik :grinning:

1 Beğeni

Gönül isterdi ki özel de rahat bir odada doğum yapabilmek ama maalesef çok pahalı… Adana da gittiğim özel hastanede dr.um hem sezeryan hem normal için 17 bin TL dedi ama kesin zam gelmiştir. O fiyatı duyunca vazgeçtim, adana da şehir hastanesine gideceğim. Oraya vereceğim parayla , bebeğimin eksiklerini almak daha mantıklı geldi açıkçası :blush:

5 Beğeni