Arkadaşlar kanamam var beş aylık böyle durum yaşayan varmı
Hemen en yakın hastaneye gidin gittiniz mi acile
Şuan yoldayim gidiyorum fakat korku içindeyim tabi inşallah hayırlı sonuçlar olur
Bişey olmaz korkmayın dua edin.Doktorrlar bakar hemen inşallah güzel haberler verirsiniz
Allah razı olsun insallahhh belki yasyaan vardır diye ferahlamak adına yazdım Rabbim buyim
Sİzden de razı olsun basit bi kanama olabilir içinizi ferah tutun siz
Doktordan sonra yazın merak ederİz
@Elif1108 doktor ne dedi, herşey yolunda mı
Teşekkür ederim iki doktor muayne etti baktı herhangi bir kanama göremedilerakat kanamsi olabilecegini yanlış olabileceğini söylediler şaşkınlık içindeyim insan kendi ni bilir nerden olduğunu fakat yok dendi gece olduğu için kendi dokturma gidemedim sabah ayrtintili utrasonum var bakalım hayırlısı şükür bebek iyi ama hala var kanamam azsa olsa nasıl iki doktorda göremiyor anlayamadım. Nedir bu durum hayret içindeyim
Herşey yolunda dendi sgir Hastanesi’nde ve yolladılar fakat değil eve geldiğimde azar azar da olsa geliyor fakat bana kanma yok deniyor ben ne yapcagimi bilemedim yarın kendi doktorumada danisacagim teşekkür ederim
Bebek iyiyse siz kendinizi sıkmayın yarın daha detaylı bakılır inşallah
Merhaba aynisini bende yasadim hic bir kanama alani yoktu baktilar hic birsey yok sonra ayrintili ulturasona girdim aylar sonra bebegin esi kismi kapatmis gibisinden birsey dedi plesentasi asagidaymis sonra kanaman hic oldumu dedi aylar oncesinde oldu dedim sebebi oymus benimkinin hala korkumdan o progestani bırakamadım inanin suan 24.haftaya gelmek uzereyiz sağlıkla kucagimiza alalim bebislerimizi insallah
Çok geçmiş olsun sizedeee Allah razı olsun cevabınız için demek böyle durum yasyaanlarda oluyor dünde ona benzer bişey dedi doktor ama ayrıntilida daha net belli olur dedi yani eşi rahim ağzını kapamış olabilirmi diye bakıyorum falan gibi biseydi bilemiyorum bende hemen gece fitili koydum sabahta tabi bakalım bugün ayrtintilda ne diycekler hayırlı haberler inşallah. Sizde sağlıkla sihhatle bebeğinizi kucaginiza alin insallahh RABBİM hepisnu korusun
Amin insallah hepimiz saglikla alalim insallah benim kanama sebebi oymus aylar sonra ayrintilida öğrendim benimde yarin doktor randevum ozellikle plesenta yi merak ediyorum ne durumda bende. insallah yolundadir hersey rica ederim buyuk ihtilalle kanamanin sebebi benzer seyler siz yazinca aynisini yasadım
Ayrintili ya gittiniz mi acaba ne dediler
Benimde bugun doktor kontrolüm vardı Biraz aşağıda bu haftalardan (19. hafta) sonra yukarı çıkmasını bekleriz dedi. Bende şükür hiç kanama olmadı daha ama evham yapmadım değil Aşağıda olması normal doğumu etkiliyormuş. sizinki ne durumdaymış güzel haberler inşalllaahhh
Evet gittim herşey yolunda çok.sukur bir sıkıntı görülmedi fakat kanma sebebini aciklayamadilar bazen bizimde itrasonda goremedigimiz aciklayamadigimiz durumlar olabiliyor dedi iki doktor baktı biri prif diğeri araştırma görevlisi fakaat ikiside önceki akşamki doktorlaar gibi kanama alanı göremedi küçük bir alan var fkat bu kadar çok yapmaz dediler
Özellik aşağıda olup olmadigini kontrol etti ama aşağı yerlesmemis dedi rahim boyuda kısa değil aciklikta yok dedi yani inanın bende çok şaşkınım bukadar fazla bir kanama oluprta aciklanamamasi benide tedirgin etti kendi doktorum takip etmemi söyledi progestan devam olurda tekrar ederse ki insallahh tmez gideceğim
Benim ilk dogumum sezeryan olmustu normal istemiyorum zaten bugun kontrolde bebegim iyiydi cok şükür ssagida oldugunu soyledi ayrintilida dedim evet asagida rahmi kapatmis durumda dedi ve biz 30.hafta yi bekleriz dedi bunun icin evet normal dogum yapamazsin dedi bende sezeryan olacak dedim tek korkum baska birsey olmasin cok fazla seyler duyuyorum yok plesentadan ayrilma falan filan korktum acikcasi baya ama doktorum oyle birsey olmaz korkma dedi progestani biraktirdi bu arada kullanma dedi sadece elinde bulunsun dedi.nete bakınca iyice korktum artik bakmiyorum doktorum rutin hayatina devam et dedi hersey yolunda dedi cok sukur saglikla alalim kucagimiza insallah
Insallah olmaz progestan durduruyor korkmayin saglikla alin kucaginiza insallah