Canım bende 23. Haftada kanama yaşadım kılcal damar çatlaması dedi doktorum bebekte ve kese etrafında herhangi bir sorun yoktu hafta ilerleyince olabiliyor demişti doktor
Amin amin inşallah hepimiz evlatlarımızı kucağımıza sağlıkla alalım sizede geçmiş olsun ama gerçektende internette insan okudukça korku panik artıyor en güzeli tevekkül edip beklemek bencede
Aaaaaa sizede çok çok geçmiş olsun aslında bu çokantikli çünkü ben Demir ilacindan sonra aşırı kabızlık yaşadım ve afedersiniz şiddetli bir ıkınma ve tvlet yapasadim.makatimdan kan boşaldı hatta benim kanı onunla karistirdigim bile söylendi fakat insan kanın makartanmi yoksa vajinadanmi geldiğini bilemezmi yani ama bu ikinm durumunda kılcal damardan olmuş olabilir gereckten insalalh tekrarlanmaz çok teşekkür ederim
Öncelikle geçmiş olsun bende 4 aylık hamileyim gece bı anda adet olmuşum gibi kanamam oldu acile gittm baktılar bi kaç saat müşahede de tuttular ertesi gün ikili tarama testim var demiştim ozaman seni sabaha kadar müşahedede tutalım burdan git dediler aynı hastanedeydi tarama testimde sabaha kadar tuttular ama bişey yapmadılar size denilen gibi aktif kanama yok dediler iki gün sonra yine kanamam oldu acile gittm yine aktif kanama değil dediler bi kaç saat bekletip gönderdiler mübadele etmeleri için aktif yoğun kanama olması lazımmış zaten o şekilde olsa kanama Allah korusun bebeğime bişey olmuş olurdu bizde artık sinirlendik ertesi gün özele gittik doktor muane etti baktı bebeğin eşiğinin arkasında küçük kanama alanı var bide rahim ağzında kanama alanın var dedi evde yatıp dinlenceksn dedi çalışan biriydim kesinlikle çalışmak yok ayakta durmucaksn dedi progestan hapı ve iğnesini verdi 25.haftayi atlatirsak derin bi nefes alabilirz dedi yani sizi çok iyi anlıyorum
Cokk cokk geçmiş olsunnn sizede gereckten bu sebebi bulunmayan kanama insanı korkutuyor sukurki devamı gelmiyor ve bebek iyi hamdolsun. Dediğiniz gibi zaten aktif bir kanam olsa bebeği kaybetme durumu olurmuş Allah korusun o yüzden buna hamdolsun dyoeuz benim zatwlen eskiden ilk aylarda kanama alanım vardı bebek buyudukce kuculmustu sanırım onu göremediler bende buhun artık 21 oldum bakalım hayirlisyla saglila hepimiz kucağımıza alalım evlatlarimizi
Rica ederim
Amin inşallah sizede çok geçmiş olsun