- Senedeyim ikinciye hamileyim
Tamam cok tskr ederim
Bana sorarsiniz eger gerek yok yaptirmamaniz emin olun kötü bir durum sağlamaz aksine daha sağlikli olur
Saglık ocagına gidin sistemde gorunuyor zaten ne zaman oldugunuz kac doz oldugunuz İlk gebelikte ası oldunuz anladıgım kadarıyla, ondan sonra hiç mi olmadınız? Tam doz ası bildiğim kadarıyla on yıl koruyor. Ama siz tek doz ası oldunuz diyelim tek dozlar 2-5 yıllık oluyor genelde.
Ben derine inmek istemiyorum tepki aliyorum çünkü ama kendi fikrim işin içinde olan biri olarak diyorum karşiyim
Benim sahsi fikrim asının yapılması yonunde. Kar zarar oranına göre yaptırmak daha faydalı. Tabi siz drnuza danışın mutlaka o sizi daha dogru yonlendirecektir. Dediğim gibi sistemde goruyor dr belkide gerek yok diyecek. Ameliyattan sonra kesin yapıyorlar. Saglık ocagına gidip sorun en iyisi
Bilgim yok tetonoz yapsalar derlerdi sanki icindeki seste yaptirma diyor zaten dusuk riskim vardi ilk baslarda yasimda 34
E nabızda görünüyor olmalı aşılarınız
Yapmişlardir belki diyicem ama amelyat sirasinda yapilmaz işte anesteziden dolayi
Devlette oldum ameliyati baktim asilarima yok yazmiyor sadece covit asisi olmustum onlar goxukuyor iki doz @Serapanne
Yok sadece covit asilarim gozukuyor
Hıı o zaman zamanı geçti diye kaldırdılar belki de
Ben hiçbirini yaptırmayı düşünmüyorum. Bol bol dua ediyorum, elim karnımda sure, dua okumaya çalışıyorum. Amenerrasulü eğer bir eksiklik varsa gidermek için faideliymiş.
Eğer olumsuz bir şey söylediklerinde fazla kafanıza takmayıp devam edebilecekseniz yaptırmayı düşünebilirsiniz. Ben zaten stresli bu dönemi iyice strese boğmak istemedim. Otizm de olsa başka bir rahatsızlık da olsa bunu kesin söyleyemiyorlar zaten, kimisine yüksek ihtimalle dese de sapasağlam geliyor dünyaya. Ki olsa bile o da bir can, bizim canımız
Aynen tek caremiz allah
Sarilik asisininda tarihi geciyor dedi doktor yaptir dedi ilkkez duydum bunuda sarilikla tetonoz aynimi @Serapanne
Ben 2 liyi yaptırdım zaten normal ultrasondayken bakıyo diye bi 5 10 dk sürdü bide kan verdim okadar. Detaylı ultrasona girmedim
Olumsuz bir şey çıkarsa bebeği aldıramıyosun zaten, sadece psikolojik olarak bu duruma alışıyorsun o kadar
Evet bide 1 hafta bekleme süresinde ömründen ömür gidiyor
Hanımlar o kadar stres yapmayın ihtimaller üzerinden konuşuluyor zaten, Allah ne karar kıldıysa onu yaşıcaz zaten, boş yere üzülmeyin, bir de genelde özel hastanelerde çok yapıyorlar bunu hemen aminosentez yapalım diye çünkü ücreti yüksek, ilk doğumumda 30 yaşındaydım özele gittim değerler yüksek hemen aminosentez yapalım dediler, şimdi 37 yaşındayım değerler normal çıkıyor peki yaş faktörü varsa sigara etkiliyorsa nasıl oluyor bu durum
Yaş faktöründen dolayi(33-35 den sonrasi icin) testlerde olumsuzluk yaşanabiliyormuş o yüzden yanılmalar olabiliyormuş bana doktorum öyle demisti ve bu yuzden fetal dna testini onerebilirim dedi onu yaptirirsan 2li ve 3lü test yaptirmana gerek yok dedi.