Bende hep haber geliyo Allaha şükür ya kendime değil de dayıma ananeme teyzeme falan alıyorum bazen randevu doktor olmicaksa arıyorlar şu zaman getirseniz olur mu öğleden sonra doktor cenazeye gidicek falan diyolar bizde ona göre hareket ediyoruz
@TülayOzan uyudu herhalde anayım da gelsin bari
Bayadır sesi çıkmıyo korkuyorum ben böyle bazen cevap vermeyince yazıştığım insanlar acaba diyorum başına bişi mi geldi doğum mu başladı yoksa falan diye düşünceler sarıyor aklımı hemen
Şarjı bitmiştir belki onunda ben şarj edip geri geldim
38den bildiriyorum aşırı hareketli doğum belirtisi mi acaba diye düşünüyorum bende
İçimden bir his senden önce doğuracağımi söylüyor Merve sanki sen normal doğum için baya bekleyeceksin gibime geliyor
Günaydın kızlar ay dur benimki planlı sezeryan, plansız şeylerden hoşlanmam inşallah gününde gelir yavrum
kocamla film izliyorduk yazamadım sonra uyumuşum
Yok kız çarşamba aç ve hazırlıklı gel dedi doktorum çatı muayenesi yapacak kilosuna bakacak ona göre karar vericez bekleyin beni o gün
Günaydınlar efenim. Ben rüyamda tuvate gittim tuvaletimi yaptım ayağa kalktım bi anda su aktı şelale gibi ardından bi parça kan da gördüm sonra bide baskı sanki çocuk çıkıyo hemen attım kendimi yere etrafa bakıyorum telefon nerde eşimi arıyım diye sonra açıldı gözlerim korkutucu bir rüyaydı mekan da acayipti zaten kocaman boş bir odanın bi köşesine alaturka tuvalet koymuşlar hayal gücüme bravo vallahi
Dün çok bahsedince bilinçaltına girmiş
Biz de diyoruz Tülay yok nerelerde diye yokluğundan ağladım valla
Vallahi ya ama ben uyanıp şöyle yarım saat bi saat uyanık kalıp tekrar uyuduğumda hep saçma rüyalar görüyorum zaten. Dün de abimle badem kavgası yapıyodum burnunu falan ısırıyodum gitsin peşimden diye bana mısın demiyordu. Önceki hafta 2kez teyzemin öldüğü haberini alıp ağlaya ağlaya uyanmıştım ikisinde de sonra baktım gözümü açıp kalkmazsam kadın ölüp duruyo kalkıyım da canlı kalsın diyip uyumayı bırakmıştım
Ben öyle uyuyup uyanınca aynı rüyayı devam ettirebiliyorum yaa çok tuhaf
Tabi sende bizden spoiler toplayacaksın dimi
Bende öyle saçma bir rüya gördüm ki anlatamam, hamilelikte geceleri kısa metrajlı korku filmleri çekmeye başladım gerçekten birşeyler görünmeden şu süreci bir tamamlasaydik.
Oooo tosuncuk doğdu diye bizi de etiketle bak öyle birşey olursa
Sahtekar badem hangi spoiyi istedinde vermedik sen bizi yarışa sokuyorsun
biz 40 i çıkaracağız sen dogurcaksin çatla
Anneme anlatınca da panik hemen sanki rüyada görünce gerçekte de oluyo gibi teyzemi arıyo ulaşamazsa kızını arıyo bana diyo ara kadını konuş iyi miymiş diye daha ben fırsat bulup arayamadan teyzem beni aramış oluyo
İnşallah ya, birde elime 3 kg veriyorlarmış
Ya ne tatlı telaşlar ama herkes çok heyecanlı şu süreci bir tamamlasaydik hayırlısıyla