Uğraşma şu kadınla vallahi yanlış anlicak artık kardeş kardeş geçinin çocuklarımız yakın tarihte doğcak bizim çocuklarımız süt kardeş olcak konumdalar resmen
Çağırıyorsun geliyo demekki çağırmasan nerden bulup gelcek sende onsuz yapamıyorsun itiraf et hadi
Ben inaniyomm bu arada buna birini çok anarsam gelir seni bulur iyi veya kötü
Evet itiraf ediyorum aslında biz gizli gizli Shhshsha belki de sana verdiği öneriyi bana niye vermiyor diye kiskanmisimdir
Ben bu senin söylediklerini 28 e gelmeden hallettim keşke son zamanlara birakmasaydin çok ağırlaşıyor insan gerçekten zor olur baya ama çalıştığın içinde anlayabiliyorum … gerçekten Ekim hızlı geçti bu arada inşallah kolaylıkla atlatirsin ev işleri falan insan geriliyor bitmiyor çünkü bir de son ana kalınca insan daha çok stres yapiyor çünkü her gün doğdu doğacak diye düşünmekle geçiyor
Allahım iyi insanlarla karşılaştırsın ben ikinizden de memnunum iyi insanlar olduğunuzu da kalp gözümle görüyorum çok şükür kedi köpüş gibisiniz aynı hoşuma gidiyo böyle dalaşmanız da bana da eğlence çıkıyo
Ne önerisi vermişti kız bana o kadar unutkanım ki eşime bişi diyorum o da başka bişiyle ilgileniyo oluyo ya da duymamış oluyo ne dediğimi soruyo tekrar bilmem ne dedim hatırlamıyorum ki diyorum sonra bazen geliyo aklıma söylüyorum böyle demiştim diye bazende gelmiyo söyleyemiyorum
Ben çok rahatım vallahi hiçbişi yapmicağım için. Kaynana gibi milletin başına dikilip şunu yap bunu yap şurası olmadı burayı böyle yapman lazım falan diceğim için onlara zor bana gayet kolay geçicek bu süreç. Annem 9 kasımda geliyo o gelmeden doğurmaya kalkmam inşallah öyle bişi olursa da babamla arabaya atlayıp gelceklermiş hemen öyle planlamışlar . Ki doğuma gitsem bile çantasız elimi kolumu sallaya sallaya giderim karşı komşum var Allah razı olsun çok iyi dün akşam yazdım sabah bize gel kahvaltı hazırla da yiyelim diye geldi kadın sağolsun hazırladık biraz beraber sonra dedim ben duşa gidiyom sen devam et . Ona diyorum işte abla biz gideriz sen arkadan çantayı hazırlarsın halil gelip alır geri getirir diyom beni hastaneye bıraksın da döner lazım olan şeyleri alır tekrar yani diyorum. Bunlar tabi doğuma hiç gitmediğim için çok basit geliyo şuan söylemek ama o zaman ne yaşarım hiç bilmiyorum panik olur muyum böyle sakin kalır mıyım yaşayınca görcez. İnşallah anlattığım gibi davranabilirim . Sürekli eşime şunu yap bunu yap diye bağırırım gibi geliyo am hayırlısı bakalım
Ne güzel komsularin var çok kıskandım şuan, benim altımda Afrikalı üstümde Suriyeli oturduğu için seni anlayamam sağlıkla gelsinde tek bunlar öyle güzel telaşlar ki Allah Seyit onbaşı gücü verir o an hayırlısı olsun inşallah güzel, pozitif doğum hikayelerimizi de buradan paylaşmak nasip olsun yasemin, yoksa senin doğum hikayeni ben okumam arkadaslar hazırlıksız doğuma nasil gidilir diye başlık açacaksın muhtemelen
Hiç aklıma gelmemişti açabilirim gerçekten. Komşu çok önemli ya imkanım olur da ev alırsam taşınmak bile istemiyorum sırf komşum için o da öyle bana yani aileden biri gibiler artık biz taşınabiliriz ev satıldı ev sahibi çıkarabilir diyince bile yok canım gitmeyin diyorlardı gelin bizim evde beraber yaşarız gideriz diyorlardı yani hiç komşu gibi görmüyorum ben yani ailem uzakta olduğu için burdaki ailem oldu bi nevi. Telefona cevap vermeyince geç açınca falan bile ya ben doğuruyo olsaydım ya düşüp bayılsaydım niye hemen ilk çaldığında ilk yazdığımda bakmıyosun diye sitem de ediyorum. Allah korusun deme öyle şeyler şunu bunu yapıyodum diyo o da hemen. Neyse diyorum yıkılmadım ayaktayım konuya giriyorum hemen
Ben geldim hazırlıksız doğuma da gidilir giden de olmuştur mutlaka komşun varmış işte ne büyük şans eşin seni bırakıp dogumhaneye giremeyecegi için o ara gider alır alması gerekenleri sağlıkla gelsinler deayy bişi söylemeye gelmiyor valla kızlar cagirmayin herkes sırasını beklesin
Kız benim kocam heryere girebilir doktor onayıyla benim doktor başhekim özellikle sordum onu da 10 15 haftalarında falan kocam da benle doğuma girebilir mi diye bak burda her zaman yanında istediğin yeryere girer kocan dedi
Bekleyemem sıra falan benimki çok oyalanmasın eşimle ablasıyla konuştuk az önce bence seninki 38 i geçirmez dedi bana öyle geliyo dedi dedim inşallah ağzın bal yesin
O nasıl şans kız sendeki de anaa tü tü diyelim
Bizimkiler muayneye bile giremiyoren son 24 mu 25 mi neydi bı kere özele gittim o zaman gördü daha da yok
Şans değil canım para para verince her kapıyı açıyo maşallah yani şaka bi yana doktorum çok iyi gerçekten kocişim bazen kendini hastaneye zor atıyo girer girmez tuvalete koşuyor ben gidip sıramı alıp bekliyorum e kimse yoksa çağırıyor doktor da bi gün girdim öyle yine oturdum koltuğa kocan nerde dedi lavoboda gelicek inşallah birazdan dedim iyi bekleyelim gelsin öyle bakarız dedi adam. O ara da benle sohbet ediyo nası gidiyo bi sıkıntı var mı falan diye
Üf devlet öyle gerçekten ya koridora bile almıyo köpkeler bende mecbur kalmadıkça gitmiyorum devlete bi kez gittim Bi de haftaya cuma gidicem işte doktorun randevu sistemi açılmamış olursa bi daha da gitmicem Allahım nasip etmezse
Ben doktorumdan memnunum devlette o yuzden değiştirmedim hiç sistem sıkıntı randevu almak zor sadece birini özelde birini devlette doğurdum ikisinde de doğurma işi bende bitiyo yani devlete devam dedim artık
Benim ilk ya şimdi bi doğurayım gerçi ikinci üçüncü beşine kaçıncı olursa olsun halilde istemez devleti nefret ediyo çünkü yanımda olamamaktan o yüzden biz imkan yoksa da borçla harçla bi şekil özelden devam ederiz gibi
Sıra beklemesi en kötüsü bide iptal oluyo mesela haber vermiyorlar hele uzaktan gelen giden için sıkıntı neyseki şanslı çıktım doktordan yana bakalım