2 gündür gece gündüz çok hareketli

35+5 deyiz bugün 2 gündür bebiş aşırı hareketli aşağı doğru da baskı yapıyo ara ara. Şimdi çıkıp gelcek herhalde diyorum artık ya da suyunu falan patlatıcak. Doğumun yaklaştığını gösterir mi bu fazla hareketlilik yoksa beni mi deniyo bu bücürük :joy:

Yase 36 da hareketli geçecek 37 de durulacak, bende çok fenaydim hareketleri çok canımı acitiyordu şimdi artık daha minimal hissediyorum.Alani henüz geniştir, 37 de daralır :smiling_face_with_tear:

Hareketli olmasi guzel canim korkma benim kizda oyleydi bi kac gundu artik azaldi yeri daraldigi icin 37+4 uz

Yani benim kız biraz iri zaten 34+3 de kafası 36 ya uyumluydu kilosu falan da öyleydi yani aşağı yukarı çok yeri olmaması lazım aslında durulmuş olması lazım :joy: benim canımı acıtmıyor sadece rahatsızlık hissi gibi bişi oluşuyor dur kız artık uyicaz gece gece ne tepişiyon diyorum :grin:

Çokta hareket edince kendini aşağı mı itiyo acaba dedim tedirgin etti beni doğuma mı hazırlanıyor diye düşündüm yani

Hiç öyle düşünme bende senin gibi aynı dusunuyordum ama alakası yokmuş daha büyüyor :smiley:37 de iyice hareketler azaldı ama tadını çıkart şuan, çocuğum resmen sıkışmış gibi bir gün hareketliyse iki gün duruldu :smiley: Hareket etmesi doğum belirtisinden ziyade bize sağlıklı ve iyi olduğu hakkında bilgi veriyor

Vallahi sanki eliyle yolu iktire kaktıra genişletiyor gibi şuan :joy:

1 Beğeni

1 hafta sonra see you :joy:

1 Beğeni

Ben diyodum annemlere acaba kendi doğum günümde mi doğursam diye. Çok içten mi dedim acaba kız anama hediye olmayım diyip hazırlanıp gelcek mi anlayamadım da :joy:

2 Beğeni

Bende 29 ekimi istiyordum doktor 7 Kasım olur dedi :joy: gönül çok şey istiyor da işte :joy: ne yani bak şimdi geç gelen hediye, hediye sayılmıyor mu annesi yerim onu :joy: valla çocuk hissediyor beklenen tarihte de gelmez bak :joy:

1 Beğeni

Beklenenden önce gelsin zaten kız ben dün pazardan hurma aldım artık yiyim yiyim de 40 haftaya kadar kalmasın çocuk diye 1 tanecik yedim ha öyle 4 5 6 falan da yemedim o kadar yesem napcak bu çocuk acaba içerde bana :joy:

1 Beğeni

Kaç haftalıksin yase, bende kendimi sabırsız sanıyordum Allah’ım :joy:tek başına hurma yetmez senin çocuğun gelmesi için aynı anda tüm tuşlara bas, ananas, bitki çayları falan derken çocuk neye uğradığını sasirmali :joy:

1 Beğeni

Gebe okulunda egzersiz öğrettiler üç beş onları yapıyorum geçen kurduğum beşiğin köşesine tutunup squat yapmaya çalıştım bilmiyorum ne kadar oldu bizim ev 4.katta ve asansör yok hergün orayı inip çıkıyorum bazen çıkarken de ayaklarımı sağa sola aça aça düzensiz şekillerde açıp çıkıyorum eşim diyo nası çıkıyosun öyle :joy: böyle daha kolay çıkıyorum diyorum ona da :grin: 35+5 şuan hedefim 38+3 38+4 de doğurmak :joy:

İnşallah gönlünden geçtiği gibi olur :joy:38+6 da sezeryanla geliyor benimki de, sen bu azimle böyle gidersen benden önce dogurursun :joy:sağlıkla gelsinler gerçekten son zamanlar hele hiç geçmiyor biliyor musun, derin düşünceler alıyor insanı nasıl olacak, bizi neler bekliyor diyorsun sürekli kendine ve bir kaç hafta sonra artık senin bedenin de değil…Karnında bir boşluk, evin kokusu değişmiş vs değişik duygular insanı kaplamadan velhasılkelam elinden geleni yap kestirmeden doğurmak için :joy::joy::joy:

Kaç kilom ollmus seninki simdi

1 Beğeni

Söyleme sakın yase, bu Rukiyenin :eye_in_speech_bubble: var :joy::joy::joy::joy:

1 Beğeni

Hay allam burda da mı catttin kız bana​:joy::face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

Sende niye yaşlı kadinlar gibi direk konuya kilodan giriyorsun 5 kilo dese hayır yani ne olacak :joy::joy::joy:içimden dedim ki kesin Rukiye yorum yapacak dedim ve geldin artık seninle telepati yapıyorum :joy:

Amin. Tüm tuşlara bazıp 1 ay uğraşıp 40 ı geçirenler de var işte öyle olmaktan korkuyorum erkenden başladım bişiler yapmaya. Az kaldı işi bırakcam ya artık son 2 günüm bundan sonra evdeyim rahat geçer hergün eşimin ablası geliyo cumartesi günü ikiz bebişkeriyle 3.5 yaşında onlarda e annem gelcek bi sonraki hafta ev temizlenecek halilar yıkamaya gitcek yarın hastane çantası hazırlanacak falan zaman çabuk geçer benim için öyle zor geçmez şu 30 lu haftalara gelene kadar yavaş geçti. Ekim çok hızlı geçti mesela :grin:

Cuma gün kontrole gitcektik doktorun oğluşu hastaymış gidemedik bilmiyom o yüzden haftaya cuma gitcem ama benim doktorun önümüzdeki hafta randevuları açık değil sistemde açılırsa giderim açılmazsa diye nolur nolmaz geçen günlerde devlet hastanesine aldım randevu cuma gün artık bitiriyorum işle ilişiğimi kesiyorum 9 10 ay :joy: en son 2569 du şimdi de 3 e merdiven dayamıştır herhalde

1 Beğeni