2 bucuk ay once dogum yaptim galiba yine hamileyim

Canim zaten reflusu oldugu icin reflu mamasi kullaniyorum mecbur bebege onu kullandigi icin sutumde az arada veriyodum cunku cok ileri reflusu var

1 Beğeni

Bebeginizde reflu var demişsiniz ya instagramda hastalanmayan cocuk var ordaki diyetisyen hanim bununla ilgili paylasim yapmisti duzelebilen niseymis. Gebeliginiz hayirli olsun rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. Tandem emzirme yapabilirsiniz bunu da bir dusunun. Kendiniz iyi beslenme sekli ile iki bebeginize de sutunuzle besleyebilirsiniz. Milletin soylediklerine kulak asmayin agzi olan konusur hep.

Bende oyle dusunuyorum sut vermeyin diyolar karnindaki gelismez ama ben vermek istiyorum

1 Beğeni

Sakin oyle yapmayin bebeginizin de sizin sutunuze ihtiyaci var. Siz guzelce beslenirseniz ikisine de yeter hatta dogduktan sonra bile

Hayırlı olsun canım​:palms_up_together:2 buçuk aylık bebeğiniz var sezeryanle doğum yapmışsınız ,nasıl olacak , doktor bişey dedimi?

1 Beğeni

Daha gitmedim doktora

1 Beğeni

Hamilelik süreciniz nasıl geçti benimde 6 aylık bebeğim var gebelik şüphemde var sezaryen oldum bende dikişlerden korkuyorum hamilelik varsa da sizin dikişler nasıl oldu

Valla bugun dogum yaptim acil sezeryan 31+5 dogurdum benim cok sikintili oldu hamilelik surecimmm dikis yerlerimi sorma cok agriyoduu