Hayırlı olsun hamilesiniz kan sonucu verip kesinleştirin
Evet hamilesiniz kan testi verin bide normal dogummu yapmistiniz
Canım bak bu durumun çok zor olduğunu biliyorum… Ama bir düşünsene o minik mucize seni seçti… Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin… Hayırlı olsun
Yok canim sezeryan yapmistim
Evet allah hayirli gormus ki verdi
Ben 3 gun once test yaptim 10 dakika icinde cikmadi gittim posete koydum dun icime dogdu bakim dedim baktim pozitif olmus ama test bozuktur dedimmm bu attigim resimdeki 2 taneyi de dun nobetci eczaneden aldim gece yaptimm 10 dakika icinde cikti bunlar bu sefer
Hayırlı olsun canim benim
Kan da verin mutlaka
Evet hamilesin canım sen gidip kan ver tam kesin sonuç al çünkü yeni olduğu için biri silik çizginin
15 gun once alerjim tutmustu serum takicaklardi once gebelik testi yaptilar cikmamisti simdi adetim gecikti test yaptim bole cikti 15 gun once yapilan kan testinde cikmaz dimi zaten gebelik
Valla o kadarini bilemem korunmasız ilişki zamanındaysa çıkmaz geç döllenme olmuş olabilir sen testi tekrar ver için rahat etsin
Maşallah, gözünüz aydın hamilesiniz büyük ihtimalle15 gün önceki kan testinde çıkmaz beta henüz yükselmediği için. Rabbim layık görmüş aratmadan özletmeden ikinciyi bahşetmiş, kolay ve güzel geçsin süreciniz inşallah
Bilmedigim icin soruyorum emzirme durumu nasıl olacak simdi? Hem guzel hemde zor bir durum birde sezaryen olmussunuz drlar en az iki yıl oneriyor cunku. Gebelikte ayrıca zor bir surec ins bebeğinizle ilgilenebilirsiniz, Allah yardımcınız olsun kolaylık versin hakkınızda hayırlısı olsun.
Sütüm zaten azdi kuzum mama veriyodum esimin ailesi yardimci oluyor bakma konusunda allah yardimcim olsun
Evet sadece tek korktugum dikis bolgesi doktora soracagim daha kan vermedim
Ben de 19 Mayısta doğum yaptım ve dün hamile olduğumu öğrendim son adet tarihim 30 Haziran sizin ne zaman acaba hayırlı olsun Allah sağlıkla doğmasını nasip etsin benim bebeğim vefat etti Allah bana tekrar nasip etti
@Pinarr Canım gebeliğin hayırlı olsun Rabbim sağlıklı sıhhatli doğup sağlıklı sıhhatli büyütmeni nasip etsin… Verende alanda kurban olduğum Rabbim…
Hamileymisim evet kan verdim 89 cikti
Benimde son adet tarihim 27 haziran canim