2 bucuk ay once dogum yaptim galiba yine hamileyim

Sezeryan sonrasi bukadar kisa surede 2.bebek risk… son aylarda icerden dikisleri patlatmaya baslayabilir. Allah gönlüne göre versin ama tüm testlerde ilk 5dk lık süre kale alınmalı diye biliyorum.

Kan verdim canim hamileyim

1 Like

Allahın izniyle hiçbir şey olmaz gönlünü ferah tut Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

1 Like

Aynn ole sadece sezeryan oldum diyolar dikislerin patlar 2 bucuk ay oldu dogurali falan korkutuyolar

Bir şey olmaz Allah’ın izniyle pek kilo almamaya dikkat et doktor kontrolünde ol yeter benim çok tanıdığım var senin gibi peş peşe sezeryanla bebeği olan hiçbir şey olmadığı tedbir senden gerisi allahtan

1 Like

Amin çok teşekkür ederim Allah bebeği olmayan herkese nasip etsin

1 Like

Sagol canim valla kelimelerin teselli oldu :smiling_face_with_three_hearts:

1 Like

Diyarbakırlı mısın ben de oralıyım adım pınar ve bir aylık hamileyim :sweat_smile::purple_heart:

Valla adiyamanliyim dun hamile oldugumu ogrendimmm son adet tarihim 27 haziran​:sweat_smile:

Ben de dün öğrendim 30 Haziran benim de son adet tarihim eğer bebeğim yaşasaydıiki buçuk aylık olacaktı 19 mayısta doğmuştu

Basin sagolsun benim bebekte 12 mayista dogdu uzulme rabbim tekrar nasip etti

1 Like

Çok özür dileyerek soruyorum bebeğiniz neden Melek oldu… Nasıl bir sıkıntı vardı… Bende 27+2 haftalık hamileyim amniyosentez yapıldı ve bebeğimin doğsada yaşamayacağını söylediler o yüzden bu konularda biraz hassasım​:pleading_face:

Bende gebelik şekeri vardı gebelik şekerinden dolayı vefat etti bebeğim 38 haftalıkken karnımda kalbi durdu

Rabbim size sabır versin… Yeni doğacak evladınıza hayırlı bir doğum ve hayırlı uzun ömürler diliyorum :palms_up_together:t3:

Amin teşekkür ederim siz de canınızı sıkmayın Allah’ın izniyle sağlıkla doğar ve büyür. Her zaman iyi düşünün benim de bebeğimde farklı bir genetik hastalık olan menkes hastalığı olabilirdi ama Allah sağlıklı olmasını nasip etsin başka bir hastalıktan kendi yanına aldı hiçbir şeyi ondan iyi bilemeyiz bol bol dua edin

Allah razı olsun canım… Ben Rabbime emanet ettim… Dualarla tutunuyorum çok şükür ve inanıyorum ki yavrum sağlıklı sıhhatli doğacak ve büyüyecek inşallah… O benim 20 sene sonra gelen minik mucizem :smiling_face_with_tear: Rabbim kimseyi korktuğuyla imtihan etmesin…:palms_up_together:

1 Like

Aminn ben de hep Allah’a güvendim her şeyi Allah bilir Allah’a emanet et kendini ve bebeğini

1 Like

Ay kizz nasipte varmis hayirli olsun

2 Likes

Hamileysende çok erken hamilelik döneminde diğer bebeği emzirmek iyi değil diye duymuştum

@Pınar21 hayırlı olsun Allah nasip ettiyse kolaylığını da verir. Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin​:palms_up_together:t2::tulip:

1 Like